Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

maann

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit maann posztolt

  1. maann

    Huawei Mate 10 Pro

    Csak egy gyors update: nálam tegnap este landolt.
  2. maann

    Honor 10

    Nevicceljetekmár, hogy midnenhol legfeljebb 150 mi meg még ráteszünk egy huszast..... A blackberry keyoneon is pofátlan az árkülönbség, már bocsánat.
  3. maann

    Honor 10

    Azért a szeptember közepe érdekes lesz. Jönnek az új mate-k akkor tájt, akkor már lehet, hogy érdemesebb megvárni, míg egy kicsit lejjebb megy a mate 10 pro ára - ami várható az új modell bevezetésével. Jó lett volna szépen augusztusban, vagy júliusban letudni ezt a készülékvásárlás dolgot, nem tudom, hogy egy lejjebb árazott mate 10 pro mellett mennyire életképes még a honor 10, részemről akkor már bevárom az új mateket
  4. maann

    Honor 10

    Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik - szóval várok még.... Egyszer eljön a pont amikor le kell váltani a jó öreg p9-et - sajnos úgyfest nem is olyan soká - de addig várok. (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D)
  5. maann

    Honor 10

    Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10.
  6. maann

    Honor 10

    Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva...
  7. maann

    Honor 10

    Sőt, a kékeknél konkrétan már vásárolható.
  8. maann

    Honor 10

    Köszönöm, volt kolléga vagyok. Már szóltam az üzletben, hogy szóljanak, ha érkezik és megyek.
  9. maann

    Honor 10

    Akkor lehet, hogy csak nekem új és megnyugtató:D
  10. maann

    Honor 10

    Nagyon köszi!:) Remek hír.
  11. maann

    Honor 10

    Azóta sincs semmi infó?
×
×
  • Új...