maann

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit maann posztolt

 1. Csak egy gyors update: nálam tegnap este landolt.
 2. Nevicceljetekmár, hogy midnenhol legfeljebb 150 mi meg még ráteszünk egy huszast..... A blackberry keyoneon is pofátlan az árkülönbség, már bocsánat.
 3. Azért a szeptember közepe érdekes lesz. Jönnek az új mate-k akkor tájt, akkor már lehet, hogy érdemesebb megvárni, míg egy kicsit lejjebb megy a mate 10 pro ára - ami várható az új modell bevezetésével. Jó lett volna szépen augusztusban, vagy júliusban letudni ezt a készülékvásárlás dolgot, nem tudom, hogy egy lejjebb árazott mate 10 pro mellett mennyire életképes még a honor 10, részemről akkor már bevárom az új mateket
 4. Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik - szóval várok még.... Egyszer eljön a pont amikor le kell váltani a jó öreg p9-et - sajnos úgyfest nem is olyan soká - de addig várok. (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D)
 5. Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10.
 6. Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva...
 7. Sőt, a kékeknél konkrétan már vásárolható.
 8. Köszönöm, volt kolléga vagyok. Már szóltam az üzletben, hogy szóljanak, ha érkezik és megyek.
 9. Akkor lehet, hogy csak nekem új és megnyugtató:D
 10. Nagyon köszi!:) Remek hír.
 11. Azóta sincs semmi infó?