rusher86

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

rusher86 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Köszönöm a segítséged. Most próbálok utána járni.
 2. Gondoltam, hogy valami ilyen lehet a dologban. Tehát fúrni kellene az aszfalt út alatt. Anno, amikor az akkori Matáv építette kifele a falvakban az internet szolgáltatást, vajon mi okból nem fejlesztette azt az oldalt? Mert egy vasút vonal alatt is át kellett jutniuk, ahhoz a részhez és azt meg tudták valósítani. Érdekes, hogy az egyik oldalon ott van a szolgáltatás, a másikon pedig semmi. Légkábellel sem valósítható meg gondolom. Tehát póznáról feljönni és átvezetni.... A másik pedig, hogy miért lett elutasítva. Gondolom erről a megrendelő kapott egy azonosítót, amin a folyamat futott. Ha ezzel hivatkoznék az ügyfélszolgálaton arra, hogy adjanak információt a elutasításáról, akkor kapnék?
 3. Akkor jól tippeltem, hogy réz van, de azt nem tudtam, hogy hol megy. Tehát akkor a föld alatt. Sajnos nincs bent a vezeték. Ez esetben gondolom semmit nem lehet tenni.
 4. Biharnagybajom, Béke telep utca. Nem tudom pontosan megmondani, hogy milyen kábel van, de optika az biztos nincs. Valószínűsítem a rézkábelt. Az elmúlt 2 hétben lett megrendelve egy otthoni internet szolgáltatás és mikor a szerelő kiment, megnézte, majd a kapcsolattartóval beszélt telefonon és ezt a választ kapta.
 5. Tisztelt Fórumozók! Kérdésem a következő lenne! Abban az esetben, ha az egyik település részen - vagyis az egyik utca egy oldalában - nincs kiépítve a Telekom internetes hálózata (és nem is szeretnék kiépíteni, azzal az indokkal, hogy jelenleg nem terveznek hálózat fejlesztést) kihez lehetne fordulni segítségért? Mert gondolom, ha kiválasztok egy másik internet szolgáltatót, az sem tudja bekötni a szolgáltatást, mert mindenféleképpen a Telekom hálózatán keresztül létesülne. Köszönöm a válaszokat!