Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Meko

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Meko posztolt

  1. Meko

    Spíler 2, spíler extra

    A lényeg az, hogy a "Mi V*jn* Tímeánk" hivatalos insta oldalán írta ki, hogy a tv... csatorna mindent megtesz annak érdékében, hogy eljusson hozzánk a spíler 2 csatorna, de sem a Telekom sem más szolgáltató nem lép az ügy érdekében. Feketén fehéren virítitt!! Hoppácska!!! Itt aztán valaki nagyon nagyot kummant.. :@
  2. Meko

    Spíler 2, spíler extra

    Elég szomorú az, hogy hónapok óta lehetett tudni vagy sejteni, hogy nem a Sport 1-2 csatorna fogja közvetíteni a meccseket, kérdezem én: Miért nem lehetett már akkor elkezdeni a "tárgyalásokat"? Ha kérhetem mellőzzük a felesleges "elkezdtük már időben tárgyalás" dumát! Itt nem egyik percről a másikról beszélünk, (az az amikor odaad a munkatársának egy tollat, lapot vagy kinyomtat valamit)... ez az!!!. Sajnos itt már hónapokkal le vagyunk maradva...kérem szépen! Üljenek le szépen, akár egy (kerekasztalhoz), rakjanak ki frissen sült pogácsát, hideg ásványvizet és tessék megbeszélni a dolgokat! " Nem akarásnak nyögés a vége"..
  3. Meko

    Spíler 2, spíler extra

    Azt nem értem, hogy akkor ki nézi azt a t*tves Spíler2 csatornát, ha sehol se pl.: " ****-nél, se a ****nél, se pedig a Telekomnál nem elérhető??? Ne mondják már h az a bizonyos ****** vagy mi, ami sugározza! Hány emberről van szó? 50 család? -.-' Már ****** ideges vagyok én is! Mindenhol azt olvasni és hallani, hogy tárgyalnak a felek! B*zzzzzm, már komolyan... előtte kellett volna tárgyalni nem az utolsó utáni pillanatban vakarni a fejüket. Istenem!!! Szanálom... Jó lenne ha összekapnák már magukat mert itt az előfizetőkkel játszanak. U.i.: " Pénz van a háttérben? Ugyan már...bőrük alatt is pénz van!"
×
×
  • Új...