Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Johnny_22

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Johnny_22 posztolt

  1. Johnny_22

    Port forwarding nem működik

    Sziasztok! Köszönöm a tippeket, azt hiszem megvilágosodtam: Mindkét routerben bekonfiguráltam a DDNS-t, és a blackout után olyan sorrendben tértek magukhoz, hogy a belső router IP címe került regisztrálásra...(192.168.0.12). Mivel csak kulcsos autentikáció van engedélyezve, kizárólag a telefonomról próbálkoztam juiceSSH-val...most megpingettem a céges gépről és akkor láttam, hogy hoppá van...
  2. Johnny_22

    Port forwarding nem működik

    Igen megváltozott, de no-ip-t használok, hostnév alapján meg is találom, port szkennerrel rá is néztem, és nyitva van a port...Az összes config/IP kiosztás a LAN-on pedig változatlan, szóval kicsit tanácstalan vagyok
  3. Johnny_22

    Port forwarding nem működik

    Sziasztok! Újabb problémám akadt: A múlt héten volt egy áramszünet, és miután minden visszaállt a megfelelő állapotba, kívülről megintcsak nem tudok csatlakozni. Nem törlődtek a szabályok a routerekből, ugyanazok az IP címek stb. Valakinek van esetleg ötlete?
  4. Johnny_22

    Port forwarding nem működik

    Köszönöm a választ, segített! Kis kiegészítés a hasonló problémával küzdőknek: A sagemcomon, illetve a "saját" routeren is meg kell csinálni a port forwardingot. A saját példámon keresztül: Sagemcom : külső IP (ISP-től kapott) <valami>, belső IP 192.168.0.1, TP-LINK: külső IP 192.168.0.100, belső IP 192.168.1.1 ( a hálózaton lévő eszközök tőle kapják az IP-t, a 192.168.1.X tartományban) Kívülről elérendő szerver: 192.168.1.200 Metódus: 1. Sagemcom-on port forward: A kívülről az Y portra érkező kérést a TP-LINK külső IP-jére forwardolni (192.168.0.100) 2. TP-LINK-en az Y portra érkező kérést a szerver IP-jére továbbítani: 192.168.1.200 Ennyi, remélem másoknak is hasznos lesz.
  5. Sziasztok! A következő problémám lenne: Van egy Sagemcom modemem amit kaptam, illetvet van mögötte egy saját router, egy öregecske TP-Link. Portot szeretnék nyitni, hogy külső hálózatból be tudjak ssh-zni az otthoni szerveremre. Próbáltam a standard 22-es portot, majd elkezdtem egyre feljebbi tartományokban kísérletezni, de nem jön létre a kapcsolat (ssh debugból is csak annyi látszik, hogy hangel a connecting-nél) Esetleg az lehet a baj, hogy a port forwardingot a Sagemcom-on is meg kell csinálni? (Egy korábbi portnyitás működött egy másik szerviz számára, amit csak a TP-Linken állítottam be). Ha nem, akkor milyen irányban próbálkozzak? A válaszokat előe is köszönöm.
×
×
  • Új...