Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kovijani

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit kovijani posztolt

  1. Segítséget szeretnék kérni. Kábelnetet használok Sagemcom F@ST3686AC routerrel. A lakásban kénytelen vagyok WIFI elérés miatt AP-ket használni. A tapasztalat, hogy amint AP bekerül a hálózatba az IP TV elkezd akadozni, amit csak a router és a beltéri újra indításával tudok időszakosan helyre hozni. Előfordult többször, hogy a router a beállított MAC alapú IP cím foglalást elfelejtette, legutóbb hosszabb áramszünet után visszaállt gyári alap beállításra. 

    Az egyik AP jelenleg universal repeater módba lett állítva, DHCP itt lekapcsolva. minden címet a Sagemcom kezel. A másiknál beállítva ugyanezt összedől a hálózat. 

    Szeretném kérni, hogy ha valakinek van tapasztalat ahasonló esettel segítsen.

    Segytséget köszönöm:

    Kovijani

  2. Kedves Ádám!

    Köszönöm a segítséged. Ezek szerint ne is próbáljak akár külső set top boxal úrrá lenni a helyzeten, mert support hiányában valószínűleg kidobott pénz lenne. Amint írtad ne keressek TV szervíz megoldást, mert valószínűsíthetően nem készülék hiba. Az ajándék lónak ne nézd a fogát elvvel további beltéri bérlet irányába próbálják terelni a felhasználókat.

    Nagyon köszönöm még egyszer a segítséged, valószínűleg marad a NAS-on tárolt tartalmakon történő elalvás.

    Kovijani

  3. Kedves Ádám!

     

    Segítséged köszönöm. Próbáltam újra telepíteni a csatornákat, ki-be kapcsolni az általad említett lehetőségeket, megmértem az antennakábelt, eremény nincs. Megpróbáltam áttenni egy másik helyiség másik aljzatára, hátha a fali csatlakozóval van valami, ugyanaz. A TV csatornabeállításánál próbáltam az Ausztria és a Németország lehetőséget eredmény nélkül. Emlékeim szerint a probléma még tavaly év végén kezdődött. Jeleneleg a CNN-nek és a rádióadóknak van hangja.

     

    Kovijani

  4. Tisztelt Fórum Tagok!

    Segítséget szeretnék kérni. Kábel TV szolgáltatást normál TV készüléken nézem, egy IP TV beltéri van. Az utóbbi időben a nem IP beltéri csatlakozó TV készülék a csatornáinak jelentős részénél elment a hnag. Készülék Philips 47PFL5604H. A Plhilips képviselet firmware frissítést javasol, de a készüléken az utolsó elérhető verzió fut. Megoldásként leraktam egy médialejátszót, így átmenetileg tudtam TV-t nézni, de tegnaptól a jelenség ezzel is ua. Történt valami változás a műsorszolgáltatásban? Amennyiben valakinek lenne javaslata megköszönném.

    Kovijani

  5. Köszönöm a segítségetek, ma végre sikerült kicseréltetnem a beltérit. Lehet azért volt ilyen egyszerű, mert egy nagy piros X-en kívül semmi produkcióra nem volt képes.

    Jelenleg a cserekészülék még köszöni jól érzi magát, igaz nagyon vigyázok rá. Mellékesen a múlt szombati hibajegy újranyitása nerm sikerült az Ügyfélszolgálatnak, így persze újra indult a 72óra. 

    Kovijani

  6. Segítséget szeretnék kérni. Sisco felvevős beltéri a felvett műsor lejátszása közben elakad, majd újra bútol. Az elakadt felvétel nem játsztható végig, mindig ugyanott jelentkezik a hiba. Az internet szolgáltatás rendesen működik. Jelenleg éppen végtelen ciklusban firmware frissítést végez. A probléma hetente többször jelentkezik, de soha nem akkor, amikor a support megjelenik.

    Segítségetek köszönöm:

    Kovijani

×
×
  • Új...