Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Szabo.Peter2

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Szabo.Peter2 posztolt

  1. 4 perce, btz írta:

    @Szabo.Peter2

    Mivel nem esik szó a Spiler2 - ről, ezért nagy valószínűséggel bent marad, de utána kérdezek a dolgoknak. Ha kapok információt arról, hogy esetleg mégis kikerülne, akkor itt közzétesszük. Illetve az érkező számlákhoz csatolt egyéb tájékoztató lapokat is érdemes figyelni. 

    Ez korrekt reakcio volt. Koszonom! 

  2. Ekkor: 2018. 11. 04. at 12:44, Luciferi írta:

    Mi lesz a Spiler 2-vel, megy marad vagy HD is lesz, a szerződés csak évvégig szólt!

    Szokásos titkolózás és susmus van erről, ugyanúgy mint mikor végre bekerült. Sehol semmi infó, senki nem tud semmit :) én is spíler2 témában nyomozok egy ideje, de semmi infó. Biztos véletlen... :)

  3. 2 perce, btz írta:

    @Szabo.Peter2

    A csatornakínálatot negatívan érintő változásokról minimum 30 nappal előtte értesül mindenki. A számlalevéllel együtt szokták kiküldeni. 

    A 2019. évi csatornakínálat változásokról már @Roli82 is adott tájékoztatást. 

     

    Ez szuper. De az érintett csatorna a spíler2. Erről semmit nem látok, hogy lesz-e januártól :)

  4. Ekkor: 2018. 11. 04. at 14:32, anonymus írta:

    Év végéig szól a Spiler 2 tv szerződése, ez a kiadott információ. Semmi bővebb szebb információ nem tudható még. 

    Ergo simán gondolnak egyet és kivehetik a spíler2-t? Vagy ez is olyan lesz, hogy fél évig megy a hercehurca, hogy majd ha tudtok valamit szóltok? A csatorna megjelenése előtti napon délután telefonáltam, hogy adjanak már valami infót... áááh, nem tudnak semmit, ha valami lesz azonnal, de azonnal szólnak... erre rá kb 5-6 órával már fent van neten, hogy másnaptól lesz spíler2. Teljesen hihető, hogy ezt a drága kedves kolléga hölgy nem tudta ill. itt a bennfentesek sem tudtak semmit semmiről egyik nap, aztán hopp másnapra bekerül. Ezek alapján akkor várható, hogy januárban ha keresem a spíler2-t a csatornakiosztásban akkor azt fogom konstatálni, hogy szó nélkül kivették? :D Eddig semmilyen telekom felől jövő információ nem valósult meg ezt az ügyet érintve. Szóval december 31ig lesz, aztán jön a "majd ha valamit tudunk, szólunk, mert a fogyasztókért élünk" stb stb. szöveg fél évig? :)

  5. Ez valóban szuper! De ez a része "  A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető a Telekom tv ügyfeleinek. " ez mi? év végéig tuti lesz, aztán megint lehet, hogy kiveszik a kínálatból? Nem túl határozott ez a mondat. Pontosan, hogy értik a mondatok?

  6. Nagyon nagy a csend a téma körül minden szempontból. Van valami oka annak, hogy meghúzza magát a 3 "csoda" szolgáltató és ez a f.s spíler is? Feltűnően behúzta a féket minden érintett... Így 1 hónap kőkemény tárgyalás után/közben. De biztos vagyok benne, hogy éjt nappallá téve 0-24ben csak kávén és szenyón élve tárgyalnak a felek... mert első a fogyasztó.... Nevetséges... Fogadni merek, hogy mivel enyhült a nyomás, simán ejtették is a témát és már nem foglalkozik vele a kutya sem ennél a csoda-giga T-nél és szuper spílernél... Már nem 30 hírdető táblán látom, hogy keressem a spíler2t a szolgáltatónál, hanem csak 20-on... Szépen, sunyin, csendben maradni hátha elhallgat a nép? Ez lenne a stratégia? :)

  7. Persze evidens, hogy vert izzadnak a telekom munkatarsai... hat mi mast?.... biztos mindenki hazudik termeszetesen, ti csak jot akartok es gondolom szetfesztiti a munkatempo a T-t. Az en munkamban ennyire toketlenkedesert kirugas jar... de van ahol mindent meg lehet tenni. De terneszetesen igazad van... a fogyaszto a hulye vegulis, hogy nezni akarja azt amit meghirdettek. Spiler hirdette meg, hogy mekkora lefedettseg es erdeklodjon a szolgaltatonal... nem a semmibol a sok kerdes. Az, hogy veletek nem targyaltak az nem hiszem a fogyaszto dolga... epp 4db hirdetotablat hazafele reggel, hogy mekkora lefedettseg es erdeklodjek a draga, kedves, fogyaszto barat szolgaltatomnal a spiler csatornak miatt... de hiaba erdeklodok, mert egy ekkora elementaris, vilaggazdasagot ennyire masszivan befolyasolo ugyletet nem sikerul nyar eleje ota megtargyalni... en akkor kapom a fizum, ha vegzem a dolgom.... de sajnos ez nem divat mindenhol kedves multi... es kirohogod a pornepet, mert peticioval probalkozik es esetleg tobb helyrol info szerzessel mivel TI b.sztok ra??? Ne is haragudj mar... az h te belesz.r.. a sportcsatornaba, nem biztos h a tobbi nehany millio ember is.... ne ird ala a peticiot de, hogy josz ahhoz h kinevess egy jelentos csoportot aki probalkozik? Ti sz.rtok az egeszre... ha nen szarnatok nem ez lenne... nem hiszem, hogy az en vagy barmelyik sima egyszeru mezei fogyaszto dolga lenne megoldani a problemat... sikerult megoldani? Nem... es gyanitom nem minimalberert csucsulnek az agyonkepett munkatarsaid a targyaloba... de csinalj csak viccet es ismet degradalt le a kis fogyasztot... az megy... de semmi mas nem... mashol mar reg utcan lennetek, ennyire ***** hozzaallassal....

  8. Egyébként a Te hozzászólásodat és észrevételedet is értem, olvasom a fórumot, nagyjából tiszták a viszonyok. De azért értsd meg, hogy elég frusztráló, hogy direkt a HD-s sport csatornák miatt jöttem át a telekomhoz és fizetek fullos csomagot havonta, csak, hogy lássam a csapataimat. Úgy kértem a csomagomat is mikor bementem a helyi T-be, hogy nem érdekel milyen és mennyibe kerül, lássam a csapataimat. Akkor azt mondták a legjobb helyen járok és a telekomnál tudom a legjobb minőségben nézni a Barca és Real meccseket. Erre kialakult ez a hercehurca... Evidens h nem műsorra fizetek, mert ilyen opció nincs. de nézd már el nekem, hogy azért bicska nyitogató, hogy direkt ezért jöttem át egy másik szolgáltatótól. aztán innen is eltűnnek a meccseim... fizetem a nettel együtt a havi 15e ft-ot a fullos csomagra, hogy talán majd vmi lesz... vagy nem... vagy mégis... vagy mégsem... 

  9. Okés, miből gondolod, hogy egy leírta és a többi csak copy paste? be tudod bizonyítani linkkel, képpel, videoval vagy bármivel? Mert az én állításom le van oltva, kihasználva a magyar nyelv szépségeit, de te írtad azt a 8 cikket ezek szerint, hogy tudod ennyire biztosra, hogy csak copy paste és semmi más? Mert ha ennyire evidens, akkor ezek szerint te írtad, vagy láttad ahogy épp írják a 8 cikket :)

  10. 23 órája, btz írta:

    @Szabo.Peter2

    5 egymástól független helyen írták ugyan azt amit mi itt a fórumon már többször leírtunk, hogy a tárgyalások zajlanak. Kb ennyit írnak a linkelt cikkekben. Nem esik szó arról, hogy bármilyen megállapodás megköttetett volna már. 

    Nem tartunk vissza semmilyen információt. Amint a meglállapodás megköttetett és lesz ennek kimeneteléről új érdemi információ, az itt közzé lesz téve, semmi nem lesz visszatartva. 

    Nem emlékszem, hogy történt volna itt a fórumon bármilyen ledegradálás, megalázás. Arról mi nem tehetünk, hogy valaki úgy érzi, hogy xy hozzászólás ránézve degradáló vagy lekezelő. Ha xy tagnak problémát okoz egy hozzászólás, az jelezze a moderátor felé. 

    Egyéb korlátozós minden alapot nélkülöző konteóktól tartózkodj kérlek. 

    Sport kedvelők és nem kedvelők sem tudnak érdemibb információval szolgálni az ügyben, így hogy a kérdésekre válaszoló személy sport kedvelő vagy nem kedvelő az teljesen irreleváns a témában. 

    Szóval akkor teljesen véletlen, hogy 5 egymástól független hírportál valahonnan úgy tudja, hogy akár 1 héten belül bekerülhet a csatorna? De találtam további 3 hírportált ahogy láss csodát "akár a héten bekerülhet a telekom csatorna kiosztásába..." szöveg szerepel. Ez bárhogy is számolom 8 különböző hírportál... Valahogy ugyanazt az hozzávetőleges időt akkor csak úgy kitalálták a cikkek írói egymástól függetlenül? Esetleg egy globális összeesküvés elmélet van a háttérben? :D Vagy ennyire kizárt, hogy egy igaz telekomos modern Jézus dobott egy csontot a halandóknak infó formájában? Ha egy helyen olvasom még jól van, írhatta a cikk írója akárhonnan. De ismétlem 8 egymástól független hírportál :D Egy nagy viccet csinált magából a Telekom, mintha atomtámadásról kéne ennyire szuper titkosan ennyire sokáig tárgyalni :D De tudom, a betanult szöveg "ha valami lesz majd szóltok, türelmedet kérjük, mindenkit szétfeszít a munkatempó annyira izzanak a tárgyalások" .... remélem azért sikerül annyira lehúzni mindenkit, hogy szegény nélkülöző cég vezetők azért meg tudják venni a Bugattit és Vajna néni Lamborghinijét... nem is bírnának a fogyasztók nyugodtan álomra hajtani a fejüket, ha nem így lenne... Egyébként a szír háború alatt egy-egy város megtámadásáról nem tárgyalnak ennyit... nyugodtan utána lehet olvasni :D de igazi szakemberek vannak t-nél ezek szerint. Elmormolok egy miatyánkat, nehogy véletlenül ne keressék hülyére magukat az átlag ember lehúzásával :) szép napot!

  11. 5 egymástól független helyen írták... ez egy megbeszélt stratégiai lépés lenne, hogy szándékosan elzárni az infót a fogyasztóktól? Ráadásul degradálni, hülyének nézni, megalázóan beszélni a kérdést feltevőkkel? Ahogy itt olvasom a válaszok stílusát... nem is értem, hogy süllyedtünk ennyire mélyre :D Mi lesz a következő lépés? Korlátozzák a netet ha streameljük a meccseket amiket elloptak az emberektől? :D mert neten még nézHETjük, legalább egyenlőre. De gyanítom lassan beköszönt az a korszak is amikor "valami véletlen hiba" miatt nem elérhetőek a neten a stream oldalak sem :D de persze, nézzünk mindenkit hülyének, mert valamelyik professzor, adjunktus, dr. stb fórumatyaúristen nem szereti a focit és *****. Sport csatornával kapcsolatos kérdésre, legalább miért nem tud egy sport kedvelő reagálni?... de a lényeg h a tárgyalások folyamatban vannak, amint lesz valami, tájékoztatást kapunk :D vicc az egész... nem hiszem, hogy egy értelmesebb válaszadó ne érezné a helyzet súlyát, ha már naponta 3242342342en kérdeznek rá ugyanarra. Biztos oka van, hogy kérdeznek... de kérlek, valami frappáns, lekicsinyítő választ csikarj ki magadból nekem is, ahogy a többieknek, akik jóhiszeműen kérdeznek :D

×
×
  • Új...