Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ptibor

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

ptibor eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 1. ptibor

  Nem látok egy honlapot

  Kösz mindenkinek a válaszokat!
 2. ptibor

  Nem látok egy honlapot

  /*Elképzelhető, hogy fekete listán van a domain*/ Ezt én tudom ellenőrizni valahol? Ez a lista nyilvános?
 3. ptibor

  Nem látok egy honlapot

  /*Próbáls meg másik böngészővel is. Nálam Operával egyből működött, mikor a Google DNS-t belőtem*/ Az induló lap nekem is bejön elsőre crome-mal, de a továbblépés már nem megy. És azóta már az induló lap sem jön be. :--( Lehet, hogy a google DNS-t is elrontottam. :--) A T nem nyújt olyan tárhelyszolgáltatást magánszemélyek részére amihez van mySQL, és PHP-ban lehet rá lekérdezőt irni ami web-lapba beilleszthető?
 4. ptibor

  Nem látok egy honlapot

  Sajnos nem segített. Gondolom emlékszik valami rosszra az explorer, de nem jöttem rá hol lehet kitörölni. Viszont minden múltat nem akartam törölni az explorerből. Valszeg maradok az eredeti tervnél és átmegyek a *****-hez. És ha nem segít, akkor tárhely szolgáltatót váltok. Kösz a segítséget!
 5. ptibor

  Nem látok egy honlapot

  De akkor a https://79.172.211.3/db -nek nem kéne működni? Ehhez nem kell DNS szerver. (szerintem)
 6. ptibor

  Nem látok egy honlapot

  /*használd a Google DNS szervereit*/ Ezt hogy kell? /*A Telekom kapcsolatfelvételi űrlapján jelezheted a problémát,*/ 40 napja megtettem. Nem zavarja Őket!
 7. ptibor

  Nem látok egy honlapot

  Hello! Telekomos vonalas adsl segítségével szeretném a gépemről megnyitni a https://deni6.deninet.hu/db/ lapot, de nem sikerül. A tárhely szolgáltatónak működik. Áprilisban még nekem is működött. Ha a szervert megpingelem akkor ezt kapom /* Pinging deni6.deninet.hu [::1] with 32 bytes of data: Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Ping statistics for ::1: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms */ A szolgáltató szerint Rossz IP-n látja a deni6.deninet.hu-t a gép a router vagy a szolgáltatód. (viszont áprilisban még működött) Más helyen és géppel is próbáltam Telekom-os internetről, és ott sem működött. Van valami ötlet, hogy mi lehet a probléma? Előre is kösz: Tibor
 8. Kösz! Edge-el próbáltam és működik.
 9. InternetExplorer11 Hivatalos T-Systems-es gép.
 10. Hello! A www.telekom.hu lapon a Kapcsolat alatt az "Írj nekünk email" formot szépen kitöltöm, minden rendben van, de az ellenőrző kód kép nem jelenik meg, így a levelet nem lehet elküldeni. Ott van a kép helye, csak a kép nem látszik. Valami ötlet, hogy ez mitől van? Előre is kösz:
×
×
 • Új...