ptibor

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

ptibor a fórumon

  • Rang
    Tudományos tag
    10+
    10+

    Népszerű

    Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  1. Kösz mindenkinek a válaszokat!
  2. /*Elképzelhető, hogy fekete listán van a domain*/ Ezt én tudom ellenőrizni valahol? Ez a lista nyilvános?
  3. /*Próbáls meg másik böngészővel is. Nálam Operával egyből működött, mikor a Google DNS-t belőtem*/ Az induló lap nekem is bejön elsőre crome-mal, de a továbblépés már nem megy. És azóta már az induló lap sem jön be. :--( Lehet, hogy a google DNS-t is elrontottam. :--) A T nem nyújt olyan tárhelyszolgáltatást magánszemélyek részére amihez van mySQL, és PHP-ban lehet rá lekérdezőt irni ami web-lapba beilleszthető?
  4. Sajnos nem segített. Gondolom emlékszik valami rosszra az explorer, de nem jöttem rá hol lehet kitörölni. Viszont minden múltat nem akartam törölni az explorerből. Valszeg maradok az eredeti tervnél és átmegyek a *****-hez. És ha nem segít, akkor tárhely szolgáltatót váltok. Kösz a segítséget!
  5. De akkor a https://79.172.211.3/db -nek nem kéne működni? Ehhez nem kell DNS szerver. (szerintem)
  6. /*használd a Google DNS szervereit*/ Ezt hogy kell? /*A Telekom kapcsolatfelvételi űrlapján jelezheted a problémát,*/ 40 napja megtettem. Nem zavarja Őket!
  7. Hello! Telekomos vonalas adsl segítségével szeretném a gépemről megnyitni a https://deni6.deninet.hu/db/ lapot, de nem sikerül. A tárhely szolgáltatónak működik. Áprilisban még nekem is működött. Ha a szervert megpingelem akkor ezt kapom /* Pinging deni6.deninet.hu [::1] with 32 bytes of data: Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Ping statistics for ::1: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms */ A szolgáltató szerint Rossz IP-n látja a deni6.deninet.hu-t a gép a router vagy a szolgáltatód. (viszont áprilisban még működött) Más helyen és géppel is próbáltam Telekom-os internetről, és ott sem működött. Van valami ötlet, hogy mi lehet a probléma? Előre is kösz: Tibor
  8. Kösz! Edge-el próbáltam és működik.
  9. InternetExplorer11 Hivatalos T-Systems-es gép.
  10. Hello! A www.telekom.hu lapon a Kapcsolat alatt az "Írj nekünk email" formot szépen kitöltöm, minden rendben van, de az ellenőrző kód kép nem jelenik meg, így a levelet nem lehet elküldeni. Ott van a kép helye, csak a kép nem látszik. Valami ötlet, hogy ez mitől van? Előre is kösz: