Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kissbetty

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

kissbetty eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. kissbetty

    Hamis számla

    Igen btz, sajnos hozzám nem jutott el....Ezután jobban odafigyelek én is, de nálam ez most véletlen egybeesés volt... Remélem mások nem kerülnek ilyen helyzetbe.
  2. kissbetty

    Hamis számla

    Üdv! Igen, én is erre a megoldásra jutottam sajnos. A mai nap folyamán letiltottam a kártyám, nem akarom mindennapjaimat idegeskedéssel tölteni, mikor használják fel... Így jártam sajnos, most mehetek új szerződést kötni, új kártya, stb... De tényleg nem ártana a Telekom ügyfeleinek egy általános tájékoztatás vagy lépniük ez ügyben!!!!
  3. kissbetty

    Hamis számla

    Sziasztok! Sajnos én is megkaptam az e-mailt és mivel abban a szerencsétlen helyzetbe kerültem, hogy pont lejárt a hűségidőm egy hónapja és kb. pont ennyi volt a különbség a hűségidő és hűségidő nélküli összeg esetében, nekem egyértelmű volt, hogy a különbséget kell kiszámláznom... és átirányított az otp felületre, ahol megadtam az adatokat, de összeget persze nem volt le, de már csak utána jöttem rá, hogy valami nem stimmel... Így gondolom van félnivalóm.... sms-t kapok, amennyiben levonás kerül a bankszámlámról, de azt az összeget gondolom már cseszhetem akkor... Szerintetek??? De egyébként tegnap voltam a Telekomnál hűségidő meghosszabbítás és szerződésmódosítás miatt, ahol mondtam, hogy kiküldték nekem a különbözetet, és akkor ezt rendezem, és mondtam is az 1300 Ft körüli összeget, de fel sem tűnt nekik sem, pedig gondolom már hallaniuk kellett erről...
×
×
  • Új...