Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Macskapajti

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Macskapajti posztolt

  1. Szia @anonymus!

    Most azt az információt adták a Telekom honlapján keresztül elérhető chat-ben, hogy " Nem lesz nálunk elérhető az LTE típusú, az Apple nem engedélyezi Magyarország számára ezt"

    Szeretném tudni, hogy akkor most mi a végleges? Megbízható forrásból származott az, hogy novemberben kijön? Vagy akkor szerezzem be máshonnan az LTE verziót és a Telekom lehetővé teszi, hogy használjam az eSim megoldást. (Bár most azt is írták, hogy az órára nem teszik lehetővé)

    Nagyon szeretnék egy megbízható választ adni, de mindenki mást mond. A honlapon még nincs kiírva, hogy az AW LTE esetében aktiválhatom az eSim-et, közben te itt a "Magyarországon elsőként tesszük lehetővé az e-SIM képes eszközök mobil hálózati aktiválását!" témájú fórumban hétfőn kiírtad, hogy lesz.  Fentebb is említve, hogy már lehetőség lesz aktiválni. A honlapon semmi!

    Közben jelenleg a honlapon csak AW1-es széria van, tehát teljesen eltűnt még opciónak is az, hogy a 4-es szériát lássam, jelezhessem, ha később értesítést akarok, ha lesz készleten.

    Szeretném, ha tisztázódna a helyzet és nem terjednének álhírek, mert nagy károkat okoz..

     

    Köszönöm

     

     

     

     

  2. Köszönöm a gyors választ. Ez mondjuk elég rossz hír és nagy csalódás....

    Pláne azért, mert a technológiára képes a cég, akkor érthetetlen, hogy miért nem lehet bevezetni az eSim képes AW órákat (pláne, hogy a Huawei-hez ezt megoldják..). 

    ui: Azért jó lenne, ha ebben lenne határozott álláspont és nyíltan kommunikálná ezt a cég, ugyanis kb. 4 héttel ezelőtt azt hallottam az egyik iStyle üzletben, hogy a Telekom bejelenti az LTE AW-t a hónap végén és már a Telekom telefonos ügyfélszolgálaton is mondták azt, hogy várható. 

    Szóval ez a mostani negatív válasz azért meglepő, mert nem ebbe az irányba mutattak a dolgok és a cég úgy hirdeti magát, hogy technológiai fejlett cég..... 

    Kicsit jobb színvonalat vártam a Telekom-tól. ¬¬

×
×
  • Új...