Kiry75

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Kiry75 posztolt


 1. 5 perce, Gombócka írta:

  Az Iphone-ra töltsd le a legfrisseb szoftvert (12.1). Számítóhépen lépj be a telekom honlapján a fiókodba. A fiókban menj az Előfizetésem menüponton belül az Alapbeállításokba. Itt lesz egy olyan pont ahol tudsz eSIM-et igényelni. Erre ha rákattintasz, akkor megjelenik egy QRkód, amit be kell olvasnod a telefonoddal. Az Iphone-on ekkor menj a Beállítások/Mobilhálózat menüpontba, és kattints a Mobil-előfizetés hozzááadásra. Itt tudod a QRkódot beolvasni és már működik is.

  Köszönöm:) sikerült és müködik


 2. 1 perce, akos_ írta:

  Ebben az a nagyszerű, hogy nekem pont az ALLEE-ban ennek majdnem az ellenkezőjét mondták. Kicsit olyan érzésem van mintha az ALLEE-ban dolgozók (sokadjára ott járva) mindig pont úgy emlékeznének a dolgokra, hogy ne kelljen dolgozni és olyan ügyféligényt teljesíteni amiért feltételezem nem jár jutalék... :)

  nekem ugyanez volt az érzésem mivel nem tudott értékesíteni segíteni sem akart  nekem azt mondta hogy az IPHONE nem dual simes és vagy fizikai vagy esimes ként használhatom.


 3. 3 perce, Gombócka írta:

  Szia! Melyik üzletben jártál? Mi az, hogy net megosztásra használható? Ez a baj ezzel az eSIM-el, hogy az ügyfélszolgálatokon nem tudnak semmit. Nem is értem. Pedig többen használjuk.

  ALLEE ba egy lány volt az ügyintéző, és azt mondta hogy az IPHONE nem dual simes és vagy fizikai vagy esimes ként használhatom.

  Most elolvasva a posztokat próbáltam az Esimet beállítani de nem sikeres a leírás nem egyértelmű,:( nem értem milyen alkalmazás kellene hozzá? Ki kell e vennem a benne lévő kártyát vagy nem? esetleg akinek sikerült van ötlete hogy mit csinálok rosszul?

   


 4. Szia!

  én ma benn jártam üzletben (ALLEE) és azt mondták hogy az E-sim csak net megosztásra használható, de Iphoneba nem és nem is lesz dual SIM-es hiába kérdeztem rá újra és újra h mit olvastam és mit mondtak nekem erről, hogy igényelhetek E-simert az Iphone XS telefonomba a másik SIM mellé

   

  Nem tudom mit tegyek így mert sajnos nem is sikerült segítséget kapnom


 5. Üdv!

  érdeklődnék, hogy működik pontosan az e-SIM? Nekem a dolgozói számom *****os a telefon független XS és van Telekomos számon.

  Ezt össze lehet egybe hozni hogy ne kelljen két telefont használnom? Ha igen hol tudom intézni?