Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kiry75

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Kiry75 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. nekem ugyanez volt az érzésem mivel nem tudott értékesíteni segíteni sem akart nekem azt mondta hogy az IPHONE nem dual simes és vagy fizikai vagy esimes ként használhatom.
  2. ALLEE ba egy lány volt az ügyintéző, és azt mondta hogy az IPHONE nem dual simes és vagy fizikai vagy esimes ként használhatom. Most elolvasva a posztokat próbáltam az Esimet beállítani de nem sikeres a leírás nem egyértelmű,:( nem értem milyen alkalmazás kellene hozzá? Ki kell e vennem a benne lévő kártyát vagy nem? esetleg akinek sikerült van ötlete hogy mit csinálok rosszul?
  3. Szia! én ma benn jártam üzletben (ALLEE) és azt mondták hogy az E-sim csak net megosztásra használható, de Iphoneba nem és nem is lesz dual SIM-es hiába kérdeztem rá újra és újra h mit olvastam és mit mondtak nekem erről, hogy igényelhetek E-simert az Iphone XS telefonomba a másik SIM mellé Nem tudom mit tegyek így mert sajnos nem is sikerült segítséget kapnom
  4. Kiry75

    E-SIM

    Üdv! érdeklődnék, hogy működik pontosan az e-SIM? Nekem a dolgozói számom *****os a telefon független XS és van Telekomos számon. Ezt össze lehet egybe hozni hogy ne kelljen két telefont használnom? Ha igen hol tudom intézni?
×
×
  • Új...