norby12

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

norby12 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Akkor valószínűleg egyedi hiba volt. De gond nélkül kicserélték.
 2. Köszönöm a segítséget mindenkinek! Időközben kicserélték a beltérit. Most már minden jó. Egyébként gyakori ennél a típusú beltérinél a meghibásodás? Mert nálam ez néhány hét alatt ment el. Most ugyan ilyen típus van. Remélem ez már beválik.
 3. Köszönöm a választ. Első lépésem az volt miután lemerevedett a beltéri é semmire sem reagált,hogy mind a vevő egységet mind pedig a beltérit áramtalanítottam. Vártam néhány perig és újraindítottam őket. Először a vevőt majd a beltérit is. Sajnos ugyan az lett az eredmény. A fogaskerékkel is vártam tegnap egész este meg éjszaka is sajnos semmi nem változott.
 4. Köszönöm a választ. Többször próbáltam. Mindig hasonló lett az eredmény. Felvetettem hibára. Hát nem tudom mikor lesz belőle valami. Hosszú hétvége révén.
 5. Sziasztok! IPTV CISCO ISB60630 beltérivel rendelkezem. Az alábbi hiba lépett fel. A beltéri lefagyott semmire nem reagál. Áramtalanítottam és újra indítottam,ekkor egy fogaskerék szerű ikon jelent meg,az ikon alatt egy csík jelent meg amely lassan végig futott,mintha valamilyen frissítést akart volna letölteni. Miután végig ért a töltés csak a fogaskerék jelenik meg és semmire nem reagál a beltéri.