Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lacip

Tag
  • Tartalmak

    19
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Lacip eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Meg egy kerdes igy utoljara. Azzal a fentebbi linkel ahol ip cimet kerek le, ugyanaz az ip cim kellenne legyen router ujrainditasa utan vagy valtozo ??
  2. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Hat gondolom fugg a kameratol is, nekem hazi jellegre kell, vagyis csak figyelnj akarok valamit es egy 10000 ft kamera is elegendo. Mindegy a lenyeg, hogy most megint tesztelek majd ?. Ha mukodik megirom, ha nem akkor majd jelentkezen, iden nem biztosan de jovore mindenkepp, es joval elotte szolok es egyeztetunk. Tovabbi kellemes unnepet ?
  3. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Ertem en, hogy nem vallaljak de mas halozatnal ez alapbol mukodik, van ismerosom kulfoldon o javasolta az ip kamerat es ott nalla is gond nelkul mukodik. Kiprobalom a kamerat lassam mi a helyzet, ha nem megy akkor majd szolok, es a laptopot is eloveszem (jelenleg nem mukodik) es akkor ha raersz szolok es teamviewerezunk.
  4. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Akkor meg hagyom, nem akarok olyanert fizetni ami mashol ingyenes ?
  5. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    @btz Huhhh, ez furcsa, mikor utoljara beszeltem veluk meg az voltam :)))))) es az illeto is mondta, hogy nem tudja megszuntetni es kapcsol egy informatikushoz akore 15 perc varakozas utan letettem a telefont. Koszi az infot. Megprobalom majd ratenni a kamerat es ha megint megszunik a mukodese akkor majd hivom oket es ha azt mondjak hogy nem vagyok natolva akkor mas lessz a problema. Nagyon szepen koszonom a segitseget.
  6. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    @btz Kuldtem, esetleg majd reszletezheted mit csinalsz vele ?. Koszi.
  7. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Az lessz a legegyszerubb ha elkuldom nekik emailbe, eskuszom mar unom a sok telefonalast. Mar 5 napja naponta beszelek veluk :))))). Kuldjem el akkor az ip cimemet neked privatba vagy ????
  8. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    @btz Koszi a felvilagositast, minden ertheto amit leirtal, es en a cikk alapjan kovetkeztettem. Ha nem untatlak vele leirom, a betelefonalas menetet :)))))) Mainap nap soran felhivtam a telekomot, akivel elsore beszeltem annak mondtam, hogy IP kamerat szeretnek csatolni es kerem a NAT-olas megszunteteset, o se so se beszed tovabb kapcsolt, a kovetkezo kolleganak is elmondtam ugyanazt, o elkert minden szukseges adatot es elmondta, hogy ez penzbe kerul es, hogy tovabb kapcsol :)))))), 10 perc varakozas utan kapcsolodott is a 3ik kollega akinek szinten elmondtam, hogy a NAT-olast szeretnem kikapcsolni mert IP kamerat akarok hasznalni de hogyha ez penzbe kerul akkor haggyuk. O azt mondta, hogy nem kerul semmibe es megcsinalja par perc, ketszer is probalta kikapcsolni, en a routert is ujrainditottam de nem tudta megoldani, ezutan mondta, hogy jelentest tesz hogy egy 4 kollega vegezze el ezt a NAT kikapcsolast, mindez 35 percbe kerult. Kis ido mulva csorgott is a telefon, a robot, hogy sikerult e a problema elharitas, 3 gomb megnyomasaval elhalasztottuk mivel meg nem teszteltem. Router ujraindit, kamera be es lass csodat durvan 3 ora mulva ugyanaz a problema (nem mukodik). Felhivtam oket kerdezve, hogy megszunt e a NAT , mire azt a feletet kaptam, hogy NEM (UGYANCSAK NATOLVA VAGYOK). SOK HUHO SEMMIERT. A kis holgy megprobalkozott megint mindazzal amit a fentebb emlitett 3 ik kollega sem tudott megcsinalni es elmeletileg a 4 ik sem :)))))))), ekkor mondta, hogy atkapcsol de sok a varakozasi ido varjak vagy telefonaljak kesobb, ekkor kertem visszahivast. Par perc mulva csorog a telefon, robot, hogy megoldodott e a problema, 2 gomb NEM. Kapcsolta a kollegat akinek megint elmondtam mindent :))) aki szinten megprobalkozott kikapcsolni a NAT-olast es mikor rajott, hogy nem tudja azt mondta kapcsol egy masik kollegahoz :)))), nem is erdekelte, hogy en visszahivast kertem. Mondtam jo kapcsoljon. 15 perc varakozas utan letettem a telefont :)))) ha akarnak visszahivnak ha nem majd telefonalok en megint :))))). Roviden, osszevissza kapcsolgatas es senki nem csinal semmit. Egy sima IP kamerat nem lehet telekomnal csatlakoztatnk, rohej, nevetseges :))))). Sose volt ilyen problemam. Jah, es az a sok varakozas :))))
  9. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Nagyon szepen koszonom a megerto felvilagositast. Annyira nem vagyok temaba ilyen ugy kapcsan mert nem foglalkozok vele nap mint nap, ezert is kertem segitseget, de altalaba szeretek kepben lenni a dolgokkal. Ha tehetem itt egy link ami ugyebar regi de szamomra megmagyarazza a dolgokat https://onlinecamera.net/ip-kamera-nem-erheto-el-t-home-elofizetes-alol , vagyis, mint ahogy feljebb is irtam, ameddig mukodott az IP kamera addig problemam volt a vezetekes telefonnal es, hogy a kamera nem tudott csatlakozni a wifi halozathoz, vagyis belso halozaton mukodott (marmint ha ugyanazon a wifi halozaton volt a ket ezkoz lattam a kamera kepet), de kulso halozaton (ha a telefonnal mas wifi halozatra csatlakoztam a tavolba csak annyit jelzett hogy a kamera offlineba van). De viszont a kamerat kihuztam az arambol es eltettem a tegnap este pontosan 5-6 ora kornyeken (tehat nem volt wifire csatlakozva) es azota tokeletesen mukodik ugy a vezetekes telefon mint az internet. A fenti link nekem magyarazatot adott erre a jelensegre, ugyanis a telekomosok mar probaltak updetolni a routert, es kollega is volt kint aki resetelt es csak o tudja mit csinalt meg. Jah, es amugy mar nem tudom hol de olvastam, hogy ezeket a huawei ha35 routereket NAT -olva adtak ki. Amit ugy olvastam, hogy e miatt nem mukodik az a dolog, hogy kintrol, mas halozatrol ra tudjal csatlakozni egy otthoni IP kamerara. Koszi a segitseget, probalok majd telefonalni is es meglatom mit mondanak a NAT fogalmara.
  10. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Huhh, mit is keverek ? Kijavitom vagy javits ki. Annyira nem vagyok igy kepben mert ilyen problemam nem volt soha. Jelenleg nem lessz ra eselyem hogy teamweaverezzunk, a hibat ami jelentkezik ha nem ertheto el tudom magyarazni, vagy esetleg majd ujev utan lessz tobb idom akkor megoldhatjuk ha addig nem oldodik meg. Idezem: "... mert a Telekom az összes előfizetőjét NAT-olt hálózatra helyezte ..." "... azaz kiveszik a NAT-olt hálózatból az ügyfelet és máris lesz ismét dinamikusan változó IP az IP kamerák távoli eléréséhez a modem és router újraindítását követően." Ez alapjan irtam az elozo hozzaszolasomat. Koszonom.
  11. Lacip

    IP kamera csatlakozas

    Udvozlok mindenkit. Egy kerdessel fordulnek hozzatok amire szinte valaszt kaptam mar a neten, de hatha van valaki aki jart mar hasonloan vagy megoldast tudna a problemara. Adott egy Huawei HA35 router (internet, telefon) es gyorsito. IP kamerat csatolok a halozathoz es kb 3-4 ora mulva a routeren villogni kezd a telefon ikon, ekkor a telefon nem mukodik es az IP kamera is leesik a halozatrol es nem csatlakozik vissza. Router ujrainditasa utan minden tokeletesen mukodik megint 3-4 oran at. A tegnap este 6 ora kornyeken kihuztam az IP kamerat, azota tokeletesen mukodik minden. Erre a problemara keresnek megoldast. Bongeszve az interneten olvastam, hogy a telekom fix IP cimet ad (NAT) es emiatt nem mukodik a tavoli racsatlakozas az otthoni halozatra, jelen helyzetben az IP kamerara. Azt is irtak, hogy betelefonalas utan kapsz dinamikus IP cimet es megoldja a problemat. Aki tud ebben nekem segitenni, tanacsot adni nagyon megkoszonom.
  12. Lacip

    Felhasznalonev es jelszo

    Ezt hogy erted ? Emailnel lehetseges hogy tudsz valtoztatni, de nem biztos, hogy az a jelszo kell ahhoz is hogy mukodjon az internet. Fentebb linkeltem egy kepet. Amugy nekem alapbol kulonbozo az "*email cimem" es valami "**felhasznalo nev", es a fentebb csatolt kepnel a felhasznalonevhez a "**felhasznalo nev" jon @t-online.hu vegzodessel.
  13. Lacip

    Felhasznalonev es jelszo

    Vegulis igen, csak eddig barhol rendeltem szolgaltatast alapbol (ahol szukseg volt ra) szerzodesben kaptam meg a felhasznalonevet es jelszot. Nah mi degy ebbol tanul az ember. Es amugy azok az emberek azert kapjak a fizetesuket hogy veled (betelefonalokkal) foglalkozzanak. Volt mar mas orszagban is reszem internet szolgaltatasban de itt egy kicsit "bonyolultabbak" a dolgok. Mindegy fizetunk mindenert.
  14. Lacip

    Felhasznalonev es jelszo

    Igen tudom de hogy mas is tisztaba legyen vele. Betelefonalok majd es megkerdem. Koszi
×
×
  • Új...