PROMETHEUS

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

PROMETHEUS a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. vdsl

  És az hogy lehet hogy a müszaki részleg szerint nem lehet bevezetni a gigás nézet, míg a lakcim kereső és a bedobot ajánló szerint is elérhető a gigás net.
 2. vdsl

  Bocsi még valami van remény a food network jővő évi vissza hozatalára?
 3. vdsl

  Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy van az hogy a lakcimnél is + t-home reklám papíron is igényelhető a 2 gigásnet.ma hívtam az ügyfél szolgálatot hogy hogy áll a váltásom vdsl.röl optikára.az ügyfél szolgálatos azt mondta hogy vissza let dobva mert nincs kiépítve a hálózat.akkor hogy let a lépcsőházban elhelyezve a reklám papír hogy igényelhető a 2 gigásnet meg a lakcimnél is ot van a lehetőség ha közben meg nem lehet? De ettől függetlenül továbbra is szeretem a T-HOMET.tudom tudom Telekom már régóta de nekem T-HOME marad?
 4. vdsl

  És előre is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok a T-HOME ősszes dolgozójának?. Meg nagyon megvagyok elégedve a T-HOME, T-MOBILE szolgáltatásaival.
 5. vdsl

  Kőszönőm szépen a választ ?
 6. vdsl

  Sziasztok a lépcsőházunkba beledt vezetve az optika. A kérdésem az lenne hogy a VDSL2 meddig lesz fent tartva az optika mellet a lakótelepen? Meghogy a jelenlegi ügyfeleket automatikusan átrakják optikára vagy csak ha 30megás net csomagnál nagyobra vált és csak akkor.