Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

PROMETHEUS

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

PROMETHEUS eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. És az hogy lehet hogy a müszaki részleg szerint nem lehet bevezetni a gigás nézet, míg a lakcim kereső és a bedobot ajánló szerint is elérhető a gigás net.
 2. Bocsi még valami van remény a food network jővő évi vissza hozatalára?
 3. Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy van az hogy a lakcimnél is + t-home reklám papíron is igényelhető a 2 gigásnet.ma hívtam az ügyfél szolgálatot hogy hogy áll a váltásom vdsl.röl optikára.az ügyfél szolgálatos azt mondta hogy vissza let dobva mert nincs kiépítve a hálózat.akkor hogy let a lépcsőházban elhelyezve a reklám papír hogy igényelhető a 2 gigásnet meg a lakcimnél is ot van a lehetőség ha közben meg nem lehet? De ettől függetlenül továbbra is szeretem a T-HOMET.tudom tudom Telekom már régóta de nekem T-HOME marad?
 4. És előre is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok a T-HOME ősszes dolgozójának?. Meg nagyon megvagyok elégedve a T-HOME, T-MOBILE szolgáltatásaival.
 5. Kőszönőm szépen a választ ?
 6. Sziasztok a lépcsőházunkba beledt vezetve az optika. A kérdésem az lenne hogy a VDSL2 meddig lesz fent tartva az optika mellet a lakótelepen? Meghogy a jelenlegi ügyfeleket automatikusan átrakják optikára vagy csak ha 30megás net csomagnál nagyobra vált és csak akkor.
×
×
 • Új...