Kakas

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kakas a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Nekem a legelső dolgom az, hogy összes Telekomos appot leszedem, és csak utánna kezdek el bármit is csinálni. Ha szükségem van valamilyen alkalmazásre akkor bemegyek az erre tervezett play storeba es leszedem. ? Ha lenne bármiféle biztonsági, vagy előnnyel járó dolog ebben akkor még úgy ahogy megérteném, így sajnos csak azt látom, hogy a felhasználók várnak es várnak, közben aki követi ezt a témát csalódva tapasztalja ezeket a dolgokat. Tudom, hogy az apple egy sokkal zártabb dolog még az iOS is csak összesen pár telefonra van optimalizálva, és így sokkal gyorsabb minden, beleértve a frissítést is. Miért nem lehet ezt megközelíteni vagy ugyanigy megcsinálni, azt nem értem. ? Amúgy androidéknál mennyire van jelen az, hogy egy major frissítés után belassúlna a rendszer egy régebbi telefonon? Konkrétan mondjuk a p20 pro-mon. Viszonylag elégedett vagyok a telefon sebességével így a 8.1-en, kellene félnem attól, hogy belassúl a 9től? Köszönök minden választ!
 2. Most jöttem át az almás cégtől a Huaweire, számomra még ismeretlen ez a frissítési módszer. Miért kell egyáltalán a szolgáltatónak belepiszkálni egy saját frissítést is?
 3. Üdvözölöm! Az lenne a kérdésem, hogy mikor várható az Android 9 frissítése p20 prora. Más szolgáltatóknál már elérhető, azonban sajnos én, és sok más barátom aki Telekomos még nem kapta meg.