Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

similacko

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

similacko eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. similacko

  HD csatorna

  ok, értem, köszönöm!
 2. similacko

  HD csatorna

  Ok, ezt igy értem, na de ha én 3 boxot kértem alapbol, mert 3 TV-m van , akkor nem ugy kellene lennie hogy egyszerre 3 TV-n tudjak HD adást nézni? Vagy csak ennyit tud a T-Kom?
 3. similacko

  HD csatorna

  Nagyon Köszönöm, igy már értem, annyit még hozzátennék ,ezt elfelejtettem leirni, 3 stb-m van. Ha jól értem akkor a 2HD azt jelenti egyszerre 2 TV-n tudok csak HD nézni?, a 3 TV-n egyszerre nem megy?
 4. similacko

  HD csatorna

  Szia Kösz a gyors választ, koax kábelem van, 1 SD , 2HD streamom van. Bevallom nem igazán tudom mit jelentenek ezek,nem vagyok jártas ebben
 5. similacko

  HD csatorna

  Sziasztok! Segitséget kérnék, HD csatornákkal kapcsolatban, van 2 TV készülékem ha bekapcsolom az egyiket és HD adást nézek közbe bekapcsoljuk a másikat ott már azt irja HD csatornánál hogy " ennyi HD szolgáltatást a rendszer nem bir kezelni " , bejelentettem a hibát, azt a választ kaptam hogy a hiba nálam van , nem a szolgáltatásba. Mi lehet az oka ennek? Teljesen mindegy melyik készüléket kapcsolom be elöször, a másodiknak bekapcsolt TV- nél irja ezt ki, és természetesen nem tudok HD csatornákat nézni, mindegyiknél ezt irja.
×
×
 • Új...