miszternájsz

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

miszternájsz a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. P20 64GB-ra pénteken jött a Pie.
 2. Pontosan erről beszélek Ráadásul a Huawei ügyfélszolgálata még azt is hozzáfűzte (több felhasználó elmondása szerint), hogy ha nagyon nem jön a frissítés akkor küldjék a telefont szervizbe. Aha, ja beküldöm a T-n keresztül a Telemaxhoz, ahol 30 napot ülnek majd rajta. Nehogy már egy szoftver miatt (amit visszatartanak feleslegesen) szervizbe kelljen küldeni egy készüléket...
 3. Ez nem igaz, mert miután lefrissíted másik kártyával Pie-ra, majd visszarakod a T kártyáját, akkor feldob egy Telekomos kis méretű frissítést ami már a Pie-ra van optimalizálva.
 4. Üdvözletem! Érdekességet szeretnék megosztani és ha lehet választ kapni a kérdésemre. Adott egy a Telekomtól vásárolt Huawei P20 64GB telefon. A mai napon érkezett egy frissítés: DT.HUN 8.1.0.9(CT) ez ugye a szolgáltató cucca és vele együtt a novemberi Android biztonsági javítást tartalmazó szoftver ami az EML-L29 8.1.0.168(C432). Nos, ez után kéne jönni a Pie-nak, de nem dobja fel. Most jön az érdekes része a dolognak mert ha kiveszem a Telekom-os kártyát és berakok egy kéket vagy pirosat, akkor bizony azonnal Pie, majd vissza a Telekomos és láss csodát már szedi is a T-s szolgáltatói pár száz megás *****. Nos a kérdésem a következő, mi a francért tartja vissza a T a nyomorult frissítéseket? Rohadt idegesítő és egyben szánalmas ez a hozzáállás... Ezt már nem igen lehet kimagyarázni, ez tuti a T sara, nem pedig a gyártóé.