Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

simsonking

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit simsonking posztolt

  1. Igazad van, megtaláltam a hibát. ONT-el van a gond. Hozzákötöttem a dlink AC1200 WiFi routert, ami még Telekom küldött. (ASDL net időben, míg nem volt optikai hálózat) Ezzel majdnem eltudtam érni a garantált sebességet. (5GHz-n) Viszont sajnos a térereje sokkal gyengébb mint a Huawei ONT-nek.
  2. A router 2.4GHz-el sugároz. Hol tudom átállítani, hogy 5 GHz-t sugározzon? Köszi
  3. Rendben, márciusig várok vele (akkor jár le a hűségidő, és hosszabbítással együtt bejelentjük) , ha addig nem változik, akkor be fogom majd szerezni! Mit jelent az ONT? 1. 2. 3. 4. 5.
  4. Sajnos az állapot nem javult. Mind a 13 csatornát próbáltam, valamelyik 50-60 megabitet tudott, de volt olyan is ami csak 20-30 mbit/s-t. Ez kicsit aggaszt, mivel nem ezért fizetünk. Vajon elfáradhat a router?
  5. Lenovo Yoga 520-IKB laptopom van, nincsen UTP nyílása. Ezért WiFi-n mértem. De minden fájlletöltésnél max. 6 Mb/s sebességgel jön le. (tehát nem csak sebességet mértem, hanem letöltéssel is teszteltem) Jelen pillanatban 10 cm téglafal választja el, kb. 3 méterre vagyok a routertől. (ettől függetlenül tudnia kellene többet is)
  6. Sziasztok! Miért lassú a netem? NetMánia 1000-es csomagban vagyunk, 3 IPTV-vel. 1000Mbit/s (garantált 300Mbit/s) letöltési sebesség helyett 50 Mbit/s-el jön le. Ilyenkor mi a teendő? Újraindítások, stb nem segített. Máshol is próbáltam, a laptopom tud 160-170 Mbit/s netet is vételezni (wifin), tehát nem a laptop a hibás. Mi lehet a hiba? Router típusa: Huawei HG8245H Várom a választ! Előre is köszönöm szépen!
×
×
  • Új...