Mullerf

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Mullerf a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. C80 AC1900
 2. Routerként..
 3. Az 5670-esről ,ami a padláson van, kábelen lejön a jel a tp link routerbe. Innen hogyan tovább? Köszönöm!
 4. A tv tudja az AC szabványt, a tp.router a tv mellett van. Az 5760 a padláson. Köszönöm szépen!
 5. Optikai kábel,1000 mbps előfizetés. Eszközök; Sagecom5670-es digitális elosztó, tp-link router C80-AC1900, STB 3112CDA IPTV vevőegység,sony AF9 tv,tudja az Ac szabványt, szeretném megkérdezni, hogy kötnetek össze az egységeket,tekintettel arra,hogy netflixet is nezek ahol 4K filmek is vannak, A tv wifin menjen,vagy enthernet kábeles összekötés? Elnézést ha amatőr a kérdés! Köszönöm, ha valaki segít!
 6. Tisztelt telekom! 150mb-es letöltésü iptvém van. Azt szeretném megkérdezni,hogy ha előfizetek 1000 mb-és letöltésre azt a 4kás felbontásu műsorokban jelent e minőség javulást. Pl. a netflixnél a 4k és a hdén lejátszott filmeknél ,nem nagyon látok minőségi különbséget, most hogy 150es előfizetésem van. A tvém 4kás sony. Köszönöm szépen!
 7. Köszönöm! Várjuk!
 8. Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan beltéri egység ami tudja a 4K felbontást, mivel egyre több ilyen sorozat ill. Filmet lehetne nézni ilyen minőségben. Köszönöm. U.i. Ha nincs mikorra várható.
 9. Műholdas csatornán mikor lehet a Pesti tv adását nézni? Köszönöm.
 10. Kb. Három - négy hónapja az egész faluban, a villanypóznákra optikai kábelhálozatot szereltek fel. Mennyí idő után várható a használatba vételi lehetőség, ill a lakásokba történő bevezetés? Köszönöm!