Mistvan

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Mistvan a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. köszi a jó tanácsot, de nem szeretem az elektromos bizonylatot. maradok a postás cseknél.
 2. Hali Szóval, március várom a Telekom számlát, csak várok és várom, ápr 22 megjött a számla amiben az áprilisi csekk van, mondom ok, biztos elkeveredett a márciusi számla, ápr 23 befizetem a számlát, felhívtam a Telekomot hogy még nem jött meg a márciusi számla vagy a figyelmeztetés hogy nem fizetem be a márciusi számlát, ok küldjenek ki csekket amin betudom fizetni a márciusi számlát, mondta a férfi hogy 5 nap múlva megérkezik, eltelt 1 hét, szinte el is felejtetem, nem jött meg, két hét múlva sem, most vagyok 3 hétnél, megérkezett a számla amin az eredeti összeg van, nincs rajta a + pénz, nem tudom hogy ez a márciusi számla vagy amit el küldtek ápr 23, mert az eredeti összeg van rajta és a lejárati idő az márciusi. Mit csináljak?
 3. most minden rendben, kár hogy senki nem tudott segíteni vagy megtaláltam volna a problémát.
 4. ezt az ipt próbálja elérni de nem tudja 64.25.35.23 de hamarosan képes rá, ahogy minden nap az elmúlt 1 hétben
 5. Szép napot. Játszom egy játékkal az NCSoft Westnél. és fen áll egy probléma mindig ugyan akkor, kb mostantól este 10 ig, nem tudok bejelentkezni, vagy próbál letölteni valamit vagy ISP hibával leáll a NC Launcher 2, és ez a hiba a Telekomnál áll fen, mert minden telekomos barátomnál ezt a problémát tapasztalják. de más ország játékosnál nincs ilyen hiba. Segítsetek kideríteni hol a probléma.
 6. Csak módosult végre 13 nap után és elég nagy sebesség változás Letöltés volt/van 15mbps/93.5mbps Feltöltés volt/van 1mbps/24.4mbps
 7. Feb 13 kötöttem a szerződést Feb 15 jött a modem Feb 21 vagyis ma, megjött a csekk és egy másik levél is amiben a szerződésről írtak, és hogy 15 nap kell a szerződés kötéstől számítva. szóval még egy hét, hu de sokat kell várni. Amúgy Fehérváron lakom.
 8. Hali Feb 13 kötöttem 1 év újra hűséget ma megjött az új routers, müxik betudtam jelentkezni, de ahogy elnézem a router infóból, a régi NetMánia M aktiv, kérdés, mikor fog a netem átváltani? megnéztem a számláimat és van e hónapra számlám, talán a befizetés után fog váltani?