Fodor Gabriella

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Fodor Gabriella a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Teny. A cvc szamot nekem kellett beirni . de a tobbi mar ki volt toltve. A gepembe el van mentve ...:/ talan ezt is megszűntetem. meg entert se kellett nyomnom amint beirtam a cvc számot mar ugrott is az oldal. elso es utolso ilyen volt szamomra. hulye voltam. Szerencsénre negyed oran belül telefonon keresztul le tudtam tiltani a kártyám es ujat igenyeltem. Mostmar tudni fogom hogy soha ne doljek be ilyennek. Koszonom a segitseget. Remelem mas nem fog igy jarni. Az oldal nagyon meggyőző volt. Meg soha nem csinaltam hasonlót se. De ez ... Hihetetlen mik vannak. Tovabbi szep napot.
 2. Automatice tortent nem.is kellett megadni semmit. mar csak az smst kaptam h silertelen zarolas tortent. Most nezem a netbankot hogy tudok cvc szamot cserélni.
 3. A laptopomra kaptam egy értesítést hogy nyertem egy mobil telefont. Ki irta az.ip cimem es közölte hogy a tmobil halas amiért huseges vagyok hozza es ezert reszt vehetek a myeremeny játékban. Valasztanom kellett ket Telefon Kozul ,egy iphone es /vagy egy samsung ... Csak a szallitast kell.fizetnem. Voltak kommentek az oldalon. Tobben irtak h milyen jo es hogy nyertek egy telefont A kérdésem az hogy ez valódi vagy átverés? Sajnos nem csinaltam rola fotót mert 2perc idot adott hogy ki toltsem.. Elvileg cimet kellett volna beirnom hogy honnan szeretnem átvenni a keszuleket de nem tortent semmi. Tovabb iranyirott egy oldalra ahol a bank kartya adataimat kerte . meg is adtam mivel nincs rajta leveheto összeg. De kaptam is smst h sikertelen zarolas tortent. -4.95 euro. Fel tudnátok világosítani hogy ez megis mi ?? Letezik ? Honnan tudja az ip cimem?