Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Máté82

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Máté82 posztolt

  1. Máté82

    kábel és csatlakozók eltűntetése

    Kedves Tamas586! Valóban igazad van, pont ennyire volt igényes az előző tulaj. Egyszerűbb volt neki elérakni valami bútort ami takarja. Egyébként meg a telekomos bekötő ember hagyta így. Még szerencse, hogy megtaláltam ezt a fórumot és olyan embereket, mint teherwagon, anonymus és OldMike, akik segítettek. Ezúton is köszönöm Nektek a segítséget! És akkor megmutatom a végeredményt is. Sikerült meggyőznötök és kivettem az osztót. Ugye így már minden érték jó? Megjegyzés: Ez a fali aljzat rém gagyi kivitel. Csodálkozom, hogy eddig senki nem látta meg benne a piaci rést és nem rakott össze egy igényesebb darabot. De persze a semminél (vagyis a korábbi lyuknál) még ez is jobb.
  2. Máté82

    kábel és csatlakozók eltűntetése

    Köszi! Igazából most jöttem rá, hogy kábel nem is kell, mert több méter hosszút vágott le anno a szerelő, mert ki tudja hogy majd hova fogom tenni a modemet. Abból levágok egy méteres részt, meg megveszem a két csatlakozót. Az aljzatot meg úgyis debrecenből kell megrendelnem, még jó hogy nem a világ végéről. Köszönöm mindenkinek a segítséget, remélem menni fog. Ha nem, akkor jelentkezem
  3. Máté82

    kábel és csatlakozók eltűntetése

    Köszönöm szépen! Hát ez elgondolkoztató, csak én annyira nem szeretnék ezen ennyit görcsölni. Marad az elosztó, csinálok vezetéket, azt jólvan. Azt még hadd kérdezzem meg, hogy csak ennél a debreceni cégnél lehet kapni ilyen aljzatot? Illetve ennek az oldaláról be tudnád linkelni, hogy miket kell vennem? Annyi féle koax kábel és csatlakozó van. Köszönöm!
  4. Máté82

    kábel és csatlakozók eltűntetése

    Köszönöm! Így azért már nem olyan vészes. Mutatom a képernyőmentéseket:
  5. Máté82

    kábel és csatlakozók eltűntetése

    Köszönöm szépen a linkeket. anonymous linkje is működött, csak ki kellett másolni Igen, a másik azért praktikusabb, hogy süllyesztett. TV az nincs, és nem is lesz A modem egy sagemcom F@st 3686 AC Kell az osztó? És ha igen, akkor hogyan tudom arrébb pakolni?
  6. Máté82

    kábel és csatlakozók eltűntetése

    Köszönöm szépen a válaszokat! Lehet buta kérdés, ezért bocs, de esetleg van más dizájnban is ilyen aljzat? hogy tudok a neten rákeresni, hogy biztos jót vegyek? Alapvetően az elosztó nem zavar, csak mondjuk jó lenne ha egy méterrel arrébb kerülne, ott már nem zavarna. Ez megoldható? És akkor nem kell azon kűzdeni, hogy kivehető-e vagy sem. Ilyen típusú szereléseket ki tud megcsinálni? Alapvető dolgokat én is megcsinálok, de ennek már kevésbbé állnék neki egyedül...
  7. Furcsa dologban kérnék segítséget. Másfél éve költöztem új lakásba. Akkor hirtelenjében boldog voltam, hogy sikerült az internetet beköttetni, de ennyi idő után zavarni kezdett a mellékelt kép. Az érdekelne, hogy ezt nem lehetne valahogy gusztusosabbá tenni? És mondjuk nem úgy szeretném megoldani a dolgot, hogy eléhúzok egy bútort. Létezik valamilyen fali aljzat amit be lehetne szerelni? Az is jó lenne ha az a kis elosztó nem a falból közvetlenül lógna ki, hanem egy kicsit arrébb lenne a vezetéken. Köszönöm a segítséget!
×
×
  • Új...