Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pordy

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Pordy eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Pordy

  Port forwarding

  Most úgy működik ahogy kell. Köszönöm a tanácsot! Nem értem mi lehetett a gond először, amikor se trigger se dmz nem volt beállítva de a port nyitva volt és nem ment. Aztán kezdtem kombinálni ezeket.
 2. Pordy

  Port forwarding

  Tudnál az eddigi beállításaim mellé valamilyen tanácsot adni, mi lehet a hiba? Elviekben mindent jól csináltam. Min csúszhat el a dolog?
 3. Pordy

  Port forwarding

  Igazából azt tegnap este adtam hozzá miután nem működött semmi, hátha azzal megy, nem is voltam biztos benne hogy jól csinálom. Mivel korábban sehol se láttam rá példát vagy utalást. Szóval nem is kell figyelembe venni. De amíg az nem létezett a másik módon se történt változás
 4. Pordy

  Port forwarding

  A lan felderítés résznál az alábbi infó van: 192.168.0.12 OpenTTD szervert szeretnék készíteni, amihez 3978 és 3979 portok kellenek. Az alábbi beállítások mellett a portok nálam zárva vannak.
 5. Pordy

  Port forwarding

  Tisztelt Szakértők! Otthoni internetszolgáltatásunk mellé egy Sagemcom F@st 3686AC típusú készüléket kaptunk, melynek a kezelő felületén egészen jól elbodolgulok. Beállításait gond nélkül tudtam módosítani. Februárban megváltozott az interetcsomagunk (gyorsabb lett), és azóta a port beállításaim nem működnek. Korábban gond nélkül működött, hogy az adott portot a saját gépem hálózati címére irányítva kinyitottam. Telefonon beszéltem egy informatikus kollégájukkal, aki azt mondta nekem, hogy ezen a készüléken nem a gyári hanem a saját Telekomos firmwire rendszer van aminek csak a szolgáltatás biztosítása a feladata, amit ellát így az javasolja, hogy szerezzek be egy saját routert, amin már működni fognak ezek a beállítások. Általában régebbi játékok számára van szükségem erre, de egy új készülék beépítését a rendszerbe nem igazán tartom megoldásnak, főleg, hogy korábban működött a dolog. Amikkel eddig próbálkoztam: Hagyományos, korábban működő beállítások ellenőrzése Készülék resetelése gyári beállításokra, portok kinyitása a hagyományos módon. Helyi IPV4 címre Port trigger lehetőség használata az adott porton. Eddig semmi sem vált be. A fenti problémára remélem tudnak tanácsolni valamit. Továbbá azt szeretném megkérdezni, hogy a port állapotát mivel tudnám leellenőrizni teljes bizonyosággal? https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ Ezt az oldalt használtam korábban, eddig minden alkalommal visszadobott és lezárt portot mutatott. Erre csak azért van szükségem, hogy ha netán nem a port okozza a problémát a régi játéknál akkor ne ezzel szenvedjek tovább. Bár eddig csak a port volt a gondom. Ha minden kötél szakad, mindent jól csináltam és nem a készülékemben van a hiba, akkor aWindows 10 rendszeren lehetséges, hogy szoftveresen van a port blokkolva? (Windows tűzfalat és Avast FREE vírusírtót használok) Válaszaikat előre is köszönöm!
×
×
 • Új...