[tamkov]

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit [tamkov] posztolt


 1. Ekkor: 2019. 07. 05. at 12:56, btz írta:

  Eddig nem akartam írni, mert nem szerettem volna, ha valaki szubjektíven gondolkodva az én véleményem alapján nem próbálja ki vagy fizet elő rá (mert volt ilyen lehetőség is), de véleményem alapján semmi értelme nem volt. Én direkt csináltam teszteket, sajnos 10 hotspotból egy, ha tudott nyújtani épp hogy elfogadható sebességet, és akkor ott kellett szobroznom azon a ponton, "ahol jó volt". Ez maximum egyes tinigyerekeknek jó, akik elszórakoznak valaki erkélye alattt, mert nincs zsebpíz a mobilnetre, de én úgy voltam vele, hogy ez így szívás, inkább akkor kiadom azt a pénzt mobilnetre. Ügyfélélmény szempontjából ezt a szolgáltatást kb 1/10-re tudnám értékelni 

  Én sem tudtam még hasznát venni. Az a baj, hogy a használt ZTE Speedport-nak (vajon mindenkinél ez van?) nagyon gyenge a wifije, így esetleg a ház előtt használható, ott is csak akkor ha közel van a gw. Két falon át már szinte nincs jel. Valami kültéri megoldás lenne jó.

   


 2. Szia!

  Ha VPN-el becsatlakozol alap esetben szerintem a céges interneten mész ki. Ha az ottani tűzfalszabályok lesznek érvényesek a netedre. Ami érdekes, hogy más internetkapcsolaton indítod a vpn-t akkor meg ok.

  Esetleg próbáld meg:  Az útválasztó táblán kell módosítanod azon az eszközön ahonnan VPN-re csatlakozol. Ha router-el akkor ott, ha laptopon, akkor ott.  Ha jól értem az utóbbi a helyzet. Nagyon régen csináltam ilyent Windows-on, így konkrét megoldást nem tudok írni most. Nálam router-al működik ez, így nem kell a klienseken állítgatni semmit. A lényeg, hogy a munkahelyed IP tartományába eső címeket a VPN interfész felé küldd. Szerintem egy sor az egész.
  Kiindulásnak talán: https://www.howtogeek.com/howto/windows/adding-a-tcpip-route-to-the-windows-routing-table/

   

  Sok sikert! ;)