[tamkov]

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit [tamkov] posztolt

  1. Igazad van, csak nekem olyan félmunkának tűnik. (Mintha a mobil átjátszók antennáit is a földre tették volna mert drága az oszlop) Nem csoda hogy nem vállt be mert így szinte használhatatlan.
  2. Én sem tudtam még hasznát venni. Az a baj, hogy a használt ZTE Speedport-nak (vajon mindenkinél ez van?) nagyon gyenge a wifije, így esetleg a ház előtt használható, ott is csak akkor ha közel van a gw. Két falon át már szinte nincs jel. Valami kültéri megoldás lenne jó.
  3. Szia! Ha VPN-el becsatlakozol alap esetben szerintem a céges interneten mész ki. Ha az ottani tűzfalszabályok lesznek érvényesek a netedre. Ami érdekes, hogy más internetkapcsolaton indítod a vpn-t akkor meg ok. Esetleg próbáld meg: Az útválasztó táblán kell módosítanod azon az eszközön ahonnan VPN-re csatlakozol. Ha router-el akkor ott, ha laptopon, akkor ott. Ha jól értem az utóbbi a helyzet. Nagyon régen csináltam ilyent Windows-on, így konkrét megoldást nem tudok írni most. Nálam router-al működik ez, így nem kell a klienseken állítgatni semmit. A lényeg, hogy a munkahelyed IP tartományába eső címeket a VPN interfész felé küldd. Szerintem egy sor az egész. Kiindulásnak talán: https://www.howtogeek.com/howto/windows/adding-a-tcpip-route-to-the-windows-routing-table/ Sok sikert!