Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

scania471

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

scania471 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Tudom, hogy az otthoni szolgáltatás nem erre való, de megvan nagyrész a sávszélesség (kivéve a feltöltés, mert az borzasztó (1.3MB/s max)) és igazából csak én használom. VPS-t azért nem akarok bérelni, mert amúgy is kb ingyen kaptam (selejtezésből nyúltam le :D) (áram szerencsére napelemekből van) ezt a gépet (Primergy Econel 100 S1), mert kb használhatatlan, de gondoltam nyári projectként vagy csak tanulmányozásként magam csinálok ilyet. Ez már a 2. ilyen Linuxos szerverem. (Főleg mert jövőre érettségi és nem lesz idő) Ha meg nagyon megnőne a forgalom, úgyis nagy változtatások lennének az alapokban.
  2. Értem. A mai nap első részében végül a Sendgrid SMTP Relay szolgáltatását használom a levelek küldéséhez, eddig jól megy, de akkor ne is várjam, hogy a saját SMTP rendszeremet használjam. Köszi a segítséget! A jövőben erre figyelni fogok! Egy linket a Telekomos emailfiók regisztrálásához tudnál-e küldeni? Most vagy vak vagyok vagy nem tudom, de nem találom sehol...
  3. Sziasztok! Nyári projektként összeraktam egy Nethserver-t futtató levelezőszervert. Odáig eljutottam, hogy másik gépről rá tudjak kapcsolódni az adott postafiokra, emaileket tudok fogadni, de a küldés már nem megy annyira. A levél elmegy, de nem érkezik meg a címzetthez. Erről úgy tudom, hogy a Telekom blokkolja ezeket. Ezt meg lehet-e valahogy oldani, hogy lehessen küldeni is mailt? Sajnos nincs Telekom Webmail fiókom, regisztrálni még nem jöttem rá, hogy kell. Az lehetséges, hogy feloldják ezt a blokkolást vagy esetleg külsős SMTP szervert használjak a levelek küldéséhez? Válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...