Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tommm27

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit tommm27 posztolt

  1. @btz Van IPTV elofizetesunk 3 belterivel, es akkor ha nem a call centerestol akkor kitol tudnam megerdeklodni? Esetleg hallottam hogy 2. szintu supportot lehet kerni
  2. @btz koszi szepen a megerositest Masik kerdesem az lenne hogy egyenlore nem vettem kulso antennat csak felraktam a HA35-ot padlasterbe mindent szepen atkotogettem, ter ero ott maxon van belso antennaval is (48-50 gondolom ez a max) , viszont egy dolgot nem ertek padlason olyan 40-50 fok siman van tuzo napsutesben, kihathat ez a router mukodesere? Probaltam keresni infot maximalis uzemi hofokrol de semmi. Azert gyanakszom mert amig lent volt szobaban kivett sim kartyaval tehat tisztan VDSL vonal lehozott 40-50mb/s-et + ilyen 35-38 veteli eroőséggel meg ratolt 30-40mb/s-et kenye kedve szerint, most VSDL hoz le 30-40mb/s-et (tobbszor is mertem reggel delben este kesoeste speedtest.net, fast.com, dslreports.com es meg jol seedelt torrentel is csekkolom) es mostani 48-50 veteli erőséggel meg ratol 30mb/s-et. Erosen gondolkodom hogy inkabb csak vissza allok sima VDSL-re bonding nelkul, ebben az esetben pedig beprobalkozhatnek 2 erpar behuzatasaval de telekomos ugyfelszolgalatos nem igazan ertette multkori telefonhivasomat hogy mit szeretnek. Ebben a ket dologban esetleg tippet/otletet/tanacsot tudnal adni? Megis milyen konkret szoveggel keressem fel az ugyfelszolgalatot hogy ertsek a kettos erpar bekotest? Ha lemondom LTE netgyorsitot ugyis kijonnek routert cserelni akkor szerelovel jobban tudnek szot erteni?
  3. Igen igen azt en is tudom de itt forumon valamelyik posztban elmitettek hogy azok csak WIFI antennakent funcionalnak.
  4. Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy van egy huawei HA35 routerem, mivel ez egy DSL-LTE bonding-al hoz létre kapcsolatot az LTE jel erősség nem a legjobb (36-38 között mozog azaz 1-es vagy 2-es a harom indikátorból) a házban (családi kertes) mivel a padlás és plafon között speckó szigetelés van, megpróbáltam hogy padláson helyezem el ezt a csodát de érdekes módon a szokásos 60-70 mbps-ről le esett ilyen 1-2 mbps-re, rohadt meleg van a padláson arra gyanakszom hogy egyszerűen túlmelegszik. Másik, mivel belső antenna van benne így hiába szerelnék fel külső antennát nem tudom hova "szépen szakszerűen" rákötni, ezért gondoltam hogy megbontom a router házát és beépített antenna helyére fogom rámókolni a külső antenna beérkező kábelét.
×
×
  • Új...