Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Deep77

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit Deep77 posztolt

  1. 13 órája, Tim András írta:

    Ugyan ez volt a bajom kb. 3 éve. Én akkor betelefonáltam, kijött egy nagyon kedves ürge, majd mielőtt nagyon belemerült volna a dolgokban, megnézte a koax csatlakozásokat... és tádááááá! A modembe menő kábelen lehetett még vagy 1 teljes mentet tekerni, csak kicsit meg kellett közben mozgatni miközben szorítja rá a hollandit.

    Azóta ez a probléma teljesen megszűnt.

    Volt egy ilyen tippem az elosztó és a modem közötti kábelt már korábban kicseréltem, sőt még az elosztót is, már csak a bejövő kábel dugója maradt, na hajnalban azt is cseréltem. Azóta stabil ??‍♂️?

    Köszi a segítséget!

  2. Egy olyan problémám lenne, hogy néha kifagy a modemem van, hogy 1-2 napig jó van, hogy 10 percenként kifagy. Ilyenkor van amikor újracsatlakozik magától, van amikor nem. Ha leáramtalanítom (a sima ki/be-kapcsolás nem elég akármennyit várok vele) utána általában minimum egy fél napig stabil aztán kezdődik elölről az egész. Lenne valakinek valami ötlete? Előre is köszi!

  3. Egy eléggé érdekes problémám van, vagy csak nekem az mert abszolut nem értek a témához.Iphone SE-t használok és naponta néhányszor eldobja a Wi-Fi jelet, valamint szinte minden nap d.u. lefagy a modemem, minden led világit, aztán szakad a net, de kb. egy percen belül magától újra fellép.A legjobb, hogy ez a szakadozás kizárólag d.u. van, amúgy nincs.Válaszokat előre is köszönöm!

×
×
  • Új...