Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

j22

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

j22 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Azt mondták, hogy mivel otthoni előfizetéssel vettem ezért csak így oldható meg. Csalódott vagyok, de nem tudok mást tenni, mint várni az 5.-ét.
 2. Pénteken (nov 22) vettünk egy telefont a helyi Telekom üzletben (a már meglévő otthoni előfizetéssel) Hiába volt készleten a telefon, nem adták oda, mondván, hogy úgyis kell routert cserélni (nem mondták miért) így majd hétfőn vagy kedden fogja hozni a telekomos szerelő a telefont az új routerrel együtt. Ma telefonált a szerelő, hogy majd csak december 5.-én fog jönni. Miért nem lehetett volna már a vásárlás napján elhozni a telefont és a modemet kicserélni később? Ha tudtam volna, hogy így járok akkor máshol vásároltam volna. A régi készülékemet már be sem lehet kapcsolni, most itt vagyok telefon nélkül több mint egy hétig.
 3. Köszönöm a választ, így már érthető. Még egy kérdésem lenne, hogy rendelhetem a telefont az én nevemre, ha az otthoni előfizetés egy másik családtag nevén van?
 4. Sziasztok! Telefon vásárlása előtt állok, a webshopban nézegettem a készülékeket és feltűnt, hogy ha "Otthoni előfizetéssel" veszem akkor 10 ezer forinttal kevesebbe kerülne a telefon. Nekünk az internet + a tv is a Telekomnál van már évek óta (a hűségidő lejárt idén júliusban). Azt nem értem, hogy ezt a kedvezményt akkor is lehet választani ha én domino feltöltőkártyás vagyok? Havi díjasra nem szeretnék váltani. Illetve a 2 éves hűségidő mire vonatkozik? A már meglévő otthoni szolgáltatásra vagy ha havi díjas előfizetéssel veszem a telefont arra?
×
×
 • Új...