Barbados

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Barbados posztolt

  1. Köszönöm Mac a pontos válaszodat! Nagy elánnal tegnap telepítettem a Catalinát és újra a régi - nem működő verziót dobta be. Lehetne kérni letöltési megosztásra ezt a működő csomag verzót ? Előre is köszönöm.
  2. Jó estét Mac! Kérdezem konkrétan sikerült e a telepítés Catalinára -teljesen működőképesre? Mivel nemrég- kb egy órája- újra letöltöttem a szoftvert és még mindig a régi verziót mutatta. Egyébként ezért is nem frissítettem még a Mojave-t. Köszönöm a választ előre is.
  3. A macOS Catalina (10.15, 19A573a) új mac-es op.rendszer egyik biztonsági és egyéb újítása között az is van, hogy már nem hajlandó semmilyen 32 bites programokat futtatni. Nálam az előző verziójú Mojave (10.14.6, 18G103) ,Catalina 10.15 frissítésekor egyből megjelölte a Telekom által legutóbb kibocsátott TVGOQuickPlayer- 41.0.2272.76-verziószámú- 32 bites-programot,alkalmazást,. hogy nem támogatja és érdeklődjek a fejlesztőnél az új verzió után. Ezt a macOS - Rendszerinformációk- Szoftver-Alkalmazások - menöpontjában is le lehet ellenőrizni. Így valószínűsíthetően a Telekom részéréről 64 bitesre kell frissíteni a kiegészítő szoftvert mihamarabb.