djzotya1983

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

djzotya1983 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. @uzman arra készülj fel ha kapsz AX es ont t, akkor a wlanban ketté kell szedned a 2.4 és az 5 ghz et akinek az eszköze tudja az csatlakozzon erre mások meg amarra.. Band Steering legyen kikapcsolva.. Ja! És az iptv szívás volt vele, a szerelőknek már majdnem megágyaztam itt nálunk, ugyanis ha felvételi boxod is van meg a sima a felvételin elérni, a linkelten egy idő után megállnak a felvételek... Központban rádurrantottak nekem 3HD t így most működik...
 2. @uzman Így van! Nem tudod elérni, és párhuzamosítani sem engedi magát a régi ONT! Meg se próbáld, felesleges! CSAK és kizárólag 5670 essel megy 1 porton.. És cat5E kábel is bőven elég.
 3. Csak az 5670 es ONT tudja leadni 1 porton a 2gbit/s ot. Régi ont vel nem fog menni sehogy!
 4. Rege! Semmi extra nekem a régi ont t visszaküldtem és feljebbváltottam a 2000/1000 netre, postán kaptam meg az új ont t 5670 est, majd vettem egy club3d usb3-to ethernet 2.5G, adapter és cat5E vel összekötöttem azon 1 porton tolja a 2 gbitet. Mindenféle más ügyeskedés hogy összefogunk 2 hálókártyával, majd úgy jó lesz stb NEM fog menni, mert nem támogatja a modem!!!
 5. Az usb 2.5G port lett a befutó, és a nyerő is. 1960 mbits/s jön vele.
 6. @Roland90 Oké, de ha veszek 4 portos pl szerver ethernetet 40 ezer ft ért, akkor is a s-ata illetve nem a vezérlő inkább a merevlemez lesz a korlát mert a buffer telítődik ekkor lassítania kell a tempón a netnek, igenám, de ilyenkor szoktam a caches t az átmeneti memóriára belőni mondjuk 500MB ra. Ilyenkor már nincs limitálás. Már megrendeltem egyenlőre az usb portot, tudom hogy ez internetnél kicsit olyan mókolás,de csak kíváncsiságból is, meg elvileg kapok egy intel 4 portos gigabites hálókártyát is, ami tudja a bondingot.
 7. Van a gépen természetesen usb 3x ez egy asus tuf b 360 gaming plus 16g ddr4 crucial ballistic sport plus 2400 mhz, i 5 8.gen 8400, kingston ssd-k, 1 tb háttér seasonic táp,
 8. Sziasztok! Megrendeltem a T-Nél a 2gbit/1gbit/ sec netet, és az a kérdésem hogy ezt csak a 2.5G porton tudom 1 eszközzel elérni, vagy 2 darab 1000 mbites ethernet port kell? Egy pc n szeretném elérni ezt a sebességet. Láttam a neten erre megfelelő hálókártyát ami tudja a bondingot de az aranyárban van, viszont találtam egy usb-ethernet átalakítót ami tudja a 2.5 gbps t. Melyik megoldás a jobb? Esetleg létezik más megoldás is?