Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Hf1968

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Hf1968 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Hf1968

  Akadozás

  Sajnos úgy tapasztalom, hogy vállalati és magán internet használóként, sokat romlott a szolgáltatás. Akadozik,többször újra kell indítani szinte minden oldalt. Állami szervnél ilyen nem szokott előfordulni. Mostanában igen. Nagyon rossz a szolgáltatás.
 2. Csak egy megjegyzést szeretnék tenni. Egy éve küszködök a wi-fi-vel. Cseréltek modemet azóta megszünt ez a probléma. De előjött egy másik, naponta többször leáll minden,internet,tv,telefon,akár több percre is. A mai nap folyamán kint volt egy szerelő,Ő volt az első, aki belenézett a házon belül a matáv dobozába, és azt mondta, rossz volt a csatlakozó, kicserélte, és azóta megszünt a probléma. ERRE VÁRTAM EGY ÉVIG. Köszönöm,remélem megszüntek a kínjaim.
 3. Sziasztok. Tudna valaki magyarázatot adni. Az internet kapcsolat időnként megszakad,van hogy percekre,függetlenül attól hogy kábelt, vagy wi-fi-t használunk. Eddig nem volt ilyen problémánk, csak mióta cserélték a modemet. Köszönöm.
 4. Hf1968

  Sagem F@st 3890 V3

  Köszönöm,ezzel tisztában vagyok. Csak véletlenül elküldtem mégegyszer a kérdést. Köszi a segítséget.
 5. Hf1968

  Sagem F@st 3890 V3

  És hol tudom az időt beállítani? Bocsi hogy ilyeneket kérdezek. Köszönöm.
 6. Hf1968

  Sagem F@st 3890 V3

  És hol tudom az időt beállítani? Bocsi hogy ilyeneket kérdezek.
 7. Hf1968

  Sagem F@st 3890 V3

  Köszönöm. Tehát akkor úgy értelmezem,hogy alapból nincs lehetőség az időszakos tiltásra. ?
 8. Szeretnék segítséget kérni. A Home Box oldalán beállítom hogy a gyerekek milyen idősávban használhatják a net-t. Az összes készüéket letiltom, még sem történik semmi. Ugyan úgy működik minden tovább. Tudna valaki segíteni?
 9. Hf1968

  modemhiba?

  Nekem új a modem,és szakadozik a net,kábelen és wifi-n keresztül is. Már nincs képem kihívni öket.
 10. Hf1968

  Sagem F@st 3890 V3

  Mind a két jelerősítőn világít a két zöld lámpa. Viszont ha a telefonos alkalmazáson nézem,akkor az összes készülék ami wifi-t használ, az a szobai erősítőt használja. Olyan mint ha a másik nem is lenne,pedig ott vannak 1 méterre tőle.
 11. Hf1968

  Sagem F@st 3890 V3

  Hello. Valaki tudna segíteni? A Home Box oldalán beállítottam egy bizonyos időt, amig a gyerekek használhatják a net-t. Az összes készülékre, wifi-re is, és nem működik. Nem kapcsol ki a készülék/szolgáltatás az adott időpontban. Továbbra is használható a szolgáltatás. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget.
 12. Hf1968

  Sagem F@st 3890 V3

  Szeretnék érdeklődni, hogy ezen a készüléken + 2 Db Strong Mash jelerősítőn, hogy tudnám beállítani az 5 Ghz jelerősséget. Most csak 2.4-en működik. Ha valaki értelmesen elmagyarázná megköszönöm. Nem ***** vagyok, csak a papíron leírtak alapján nem működik a ketyere. Esetleg a 198.168.01 oldalon való beállítás segítene? Volt kint egy nagyon rendes szerelő, most van internet mindenhol, de akadozik, és csak 2.4-en működik. Három napja volt frissítés a III.kerületben,azóta szívok. Ja és ha a modemen kikapcsolom a wi-fi-t, mert ugye ki kell, hogy a jelerősítőt használja, sehol nincs internet. Ötlet?
×
×
 • Új...