Hf1968

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Hf1968 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Sajnos úgy tapasztalom, hogy vállalati és magán internet használóként, sokat romlott a szolgáltatás. Akadozik,többször újra kell indítani szinte minden oldalt. Állami szervnél ilyen nem szokott előfordulni. Mostanában igen. Nagyon rossz a szolgáltatás.
 2. Csak egy megjegyzést szeretnék tenni. Egy éve küszködök a wi-fi-vel. Cseréltek modemet azóta megszünt ez a probléma. De előjött egy másik, naponta többször leáll minden,internet,tv,telefon,akár több percre is. A mai nap folyamán kint volt egy szerelő,Ő volt az első, aki belenézett a házon belül a matáv dobozába, és azt mondta, rossz volt a csatlakozó, kicserélte, és azóta megszünt a probléma. ERRE VÁRTAM EGY ÉVIG. Köszönöm,remélem megszüntek a kínjaim.
 3. Sziasztok. Tudna valaki magyarázatot adni. Az internet kapcsolat időnként megszakad,van hogy percekre,függetlenül attól hogy kábelt, vagy wi-fi-t használunk. Eddig nem volt ilyen problémánk, csak mióta cserélték a modemet. Köszönöm.
 4. Köszönöm,ezzel tisztában vagyok. Csak véletlenül elküldtem mégegyszer a kérdést. Köszi a segítséget.
 5. És hol tudom az időt beállítani? Bocsi hogy ilyeneket kérdezek. Köszönöm.
 6. És hol tudom az időt beállítani? Bocsi hogy ilyeneket kérdezek.
 7. Köszönöm. Tehát akkor úgy értelmezem,hogy alapból nincs lehetőség az időszakos tiltásra. ?
 8. Szeretnék segítséget kérni. A Home Box oldalán beállítom hogy a gyerekek milyen idősávban használhatják a net-t. Az összes készüéket letiltom, még sem történik semmi. Ugyan úgy működik minden tovább. Tudna valaki segíteni?
 9. Nekem új a modem,és szakadozik a net,kábelen és wifi-n keresztül is. Már nincs képem kihívni öket.
 10. Mind a két jelerősítőn világít a két zöld lámpa. Viszont ha a telefonos alkalmazáson nézem,akkor az összes készülék ami wifi-t használ, az a szobai erősítőt használja. Olyan mint ha a másik nem is lenne,pedig ott vannak 1 méterre tőle.
 11. Hello. Valaki tudna segíteni? A Home Box oldalán beállítottam egy bizonyos időt, amig a gyerekek használhatják a net-t. Az összes készülékre, wifi-re is, és nem működik. Nem kapcsol ki a készülék/szolgáltatás az adott időpontban. Továbbra is használható a szolgáltatás. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget.
 12. Szeretnék érdeklődni, hogy ezen a készüléken + 2 Db Strong Mash jelerősítőn, hogy tudnám beállítani az 5 Ghz jelerősséget. Most csak 2.4-en működik. Ha valaki értelmesen elmagyarázná megköszönöm. Nem ***** vagyok, csak a papíron leírtak alapján nem működik a ketyere. Esetleg a 198.168.01 oldalon való beállítás segítene? Volt kint egy nagyon rendes szerelő, most van internet mindenhol, de akadozik, és csak 2.4-en működik. Három napja volt frissítés a III.kerületben,azóta szívok. Ja és ha a modemen kikapcsolom a wi-fi-t, mert ugye ki kell, hogy a jelerősítőt használja, sehol nincs internet. Ötlet?