Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zolee1209

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

zolee1209 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. zolee1209

    F@st 5655v2 AC ICMP beállítás

    Üdv! Nem létszükséglet, hogy kívülről tudjam pingelni, egyébként is egy alap webszerver kezdemény fut rajta, ami elérhető szerencsére. (A málnához képest sokkal szerényebb, 8 bites ATxmega mikrovezérlő.) Csupán meglepődtem, hogy kívülről nem tudom pingelni, noha látszólag van rá beállítás. Azt tudom, hogy az ICMP nem rendelkezik porttal, de akkor mire szolgál a képen látható beállítás? Mivel a port forward fül alatt található...
  2. Sziasztok! Segítségre lenne szükségem az alábbival kapcsolatosan. Saját elektronikát építek/ fejlesztek, amit szeretnék internetről is elérni. Már tudom belső hálózatról pingelni, és DDNS-en keresztül kívülről udp csomagokat küldeni a nyitott porton keresztül. Azt viszont még nem sikerült megoldanom, hogy a kintről érkező pingre válaszoljon, mivel látszólag az eszköz meg sem kapja a csomagot. Sem a port forwardnál nem sikerült eredményt elérnem, sem a DMZ engedélyezéssel. Mi lenne a megfelelő beállítás, amennyiben ez megoldható?
  3. zolee1209

    F@st 5655v2 AC route menü inaktív

    Béna voltam, nem megfelelő porton akartam elérni az oldalt. Az most már megy... Ettől függetlenül érdekelne, mi ez a lap, mire lenne jó?
  4. Sziasztok! Címben szereplő eszköz beállításával gondban vagyok. Van egy kamerás rendszerem, amit szeretnék távolról is elérni. Saját hálózaton belül természetesen megy. Készítettem új NO-ip-s fiókot, ezt be is állítottam DynDNS-en, frissít megfelelően. Portot tudtam neki nyitni. Csak az IP cím fordítás, vagy mi, az hiányzik talán. Az egykori pirelli routeremen ezt sikerült összehozni, úgy emlékszem virtual server néven futott a dolog. Ebben a jószágban viszont amire tippelek, hogy a beállításával oké a dolog, nem módosítható semmi. 1. Miért inaktív ez a lap? 2. Hol tájékozódhatok arról, hogy ezt javítani fogják? (Arra nem emlékszem, hogy ez valamelyik régebbi FW-rel aktív volt-e, nem sűrűn nézegetem.) 3. Milyen lehetőségeim vannak még, vagy mit is keresek valójában ?
×
×
  • Új...