Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bubu

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bubu eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Bubu

    Telekom TV

    Mivel a Telekom lekapcsolja a SAT Tv szolgáltatást /mely 90-95%-ban megbízható/ ,megrendeltem az androidos STB -ot 3db-ot. A vezetékes internet elérhető teljesítménye, le 35-42 Mb/s, fel 10-14 Mb/s . Kérdésem az lenne, hogy ezzel a teljesítménnyel tudom-e használni a 3db STB, plusz az egyéb eszközöket pc, telefon, tablet ? Mitől számítva kell 8 nap leadni a régi boxot? Ha egy STB beüzemelek ,tudom-e még mellette használni a SAT tv-t?
  2. Bubu

    Telekom TV

    Kérdezni szeretném, hogy 4g mobilneten müködik - e a telekom tv szolgáltatás? 🤔
  3. Bubu

    Telekom Tv

    Lehet, hogy rosszul kérdeztem. Tehát a routerböl egy vezeték a switchbe, és innen külön három vezeték /UTP/a tévékhez STB -n keresztül. 😁 Fog-e így müködni, vagy csak közvetlen router csatlakozással. /Nem mindegy hány vezetéket kell elhúzva a padlásra 🤔/ Köszönöm.
  4. Bubu

    Telekom Tv

    Egyszintes családi házban 3db tv van használva. sat tv. Telekom tv-re átáláshoz kérném a véleményeteket. Sat tv a padláson van elhúzva minden helyiséghez. Kérdésem, ha a router 1 portjából utp kábelen felviszma a padlásra becsatlakozom egy TP-link TL-SG105 switch-be,és innen osztom szét UTP a 3 tv hez, fog-e müködni?🤔 Vagy csak a telekomos routerthez csatlakozva használható? 🤔 Előre is köszönöm a válaszokat. 😁
×
×
  • Új...