Törölt_tag1543

Tag
 • Tartalmak

  18
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag1543 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Biztos engedett az árból ez a szuperszónikus csatorna. Egy kicsit berezeltek, hogy júliustól nem az első programhely az övéké. Hiszen az összes kábelszolgáltatót lefizették, hogy az 1. helyen legyenek, de ennek vége. Gondolom ez is közrejátszott abban, hogy újra nézhető lesz HD-ban. 
 2. Tudod Treda nekem meg az m4 a töltelék csatorna. Van nagyon sok sportcsatorna, mi a fenének a 101-edik.  Van nagyon sok természetfilmcsatorna, van nagyon sok gyermekcsatorna, van nagyon sok hírcsatorna, van nagyon sok filmcsatorna, csak zenecsatorna nincs. Tudom, aki klipet akar nézni az dögöljön meg, vagy nézze a youtube-on.  Csak ez annyira rossz indoklás: hisz a youtube-on van mese is, sport is, természetfilmes videó is - akkor minek ezek a csatornák?  Na mindegy, ez van.
 3. Én kis naiv, meg titkon csatornabővítésre számítottam: azt hittem lesz itt LifeNetworkHD, de még az MTVLiveHD is eltűnik. Valahol legbelül nem csodálkozom ezen, mert nagyon régóta vagyok a T-nél, de mindig is zenecsatorna ellenesek voltak valamiért. (örüljünk annak a kb. 2 évnek, amíg volt a Pulse minicsomag). A minőség miatt maradok, de egyszerűen felfoghatatlan, hogy egyedül ennél a szolgáltatónál nincsenek zenecsatornák.
 4. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! A Telekom ajándéka, hogy a 170-es programhelyen, a Filmbox prémium csatorna be van kapcsolva!   :smileywink:
 5. Bocsánat, hogy még mindig az MTVLiveHD EPG-jén lovagolok, de ma délelőtt érdekes felfedezést tettem: Ugyanis a szomszédnál nincs Interaktív funkció (csak sima SatTV), és nála a valós műsort mutatja az MTVLiveHD EPG-je. Na mondom, ezt otthon kipróbálom, és láss csodát: ha kihúzom a beltériből az Internet kábelt, egyből a helyes műsorújság van, ha visszadugom, pedig valami teljesen mást ír ki. Ez szerintem már vicces, de mindenképpen előrelépés, csak lassan lépdelünk :D
 6. Megnéztem éppen most: A TLC jó. Azok a csodálatos pékfiúk van műsoron és az EPG-n is. Az MTVLiveHD-n ebben a pillanatban Labrinth koncert van, miközben az EPG-n Heti TOP20-as lista szerepel
 7. Nem a frissüléssel van a baj. Teljesen más infót kapnak, mint ami valójában a tévében megy, de csak ennél a két csatornánál.
 8. Annak reményében írok most pár mondatot, hogy hátha eljut az illetékesek felé, mert hibabejelentésben ezt felesleges lenne jelenteni. Szóval 2 kedvenc csatornám az MTVLiveHD és a TLC műsorújságjáról lenne szó. Ezen a két csatornán az EPG sosem azt a műsort írja, ami valójában van a tévében. Nem tudom honna veszik a műsorújságot. Az interneten a tényleges műsort megtalálom, szóval mások tudják, hogy mi a tényleges műsor. :) (mondjuk a többi csatornánál ezt nem tapasztaltam, esetleg a sportcsatornáknál, de ott érthető a műsorváltoztatás) Bízom benne. hogy előbb-utóbb itt is látni fogom, és akkor nem manuálisan kell majd beállítanom a felvételt ennél a két csatornánál (mert volt egy pár alkalom, hogy a műsorújságból indított felvétel esetén más műsort kaptam :D ).
 9. A Huawei és a Kaonmedia beltériknél már nincs olyan menű, hogy "Gyári visszaállítás", nincs: 1234 kód sem. MENÜ ---> Beállítások ---> Rendszer visszaállítása. Ez van. Ekkor megkérdezi: Újraindítja a rendszert?     Igen     Mégsem Az igent választod, és ekkor újrabootol az egész. Ez felel meg a neked segítségként felkínált gyári beállításnak.
 10. Nálam is  :D
 11. Köszi Sanya az infót. Nálam a helyzet még továbbra is változatlan: Duna World HD nincs. Akkor majd kijavítják. :D Továbbra is fenntartom: Tuti kis box a CO1000P. :D
 12. Sanya! Megtennéd, hogy leírod holnap mi lett a fejlemény? Nálam is ugyanez a hiba: nincs Duna World HD, és a Sorozat+ is elől maradt. Én nem jelentettem hibára, nem akarok új boxot, nekem ez nagyon megfelel. Kiváncsian várom, milyen lesz nálad az a jelszavas frissítés, hisz ennél a box-nál sehova nem kell jelszót beírni, csak a gyerekzárnál. :D Előre is köszi: sorstestvér, Sanya  :D
 13. Egy nappal a frissítések után: Mint ahogy tegnap már Sanya itt mondta (tehát nem egyedi a probléma), nálam sincs Duna World HD csatorna. Viszont a Sorozat+ a 35 programhelyen továbbra is ott van, mintha mi sem történt volna. Illetve az MTV Live HD hangja nagyon halk a többi csatornához képest. Ezt a 3 apró hibát vélem felfedezni. Csak megemlítem, hogy a rendszert ma is újraindítottam, és utána is ugyanígy marad minden. Ami még érdekes: a szüleimnél ADB beltérivel, ugyanez az előfizetésük van, és minden rendben van náluk, a szomszédban ezüst színű INTEK, minden rendben van náluk. Nekem Kaonmedia CO1000 dobozom van. Hibára nem fogom jelenteni, mert szerintem nem itt van a gond.
 14. Mindenkinek rendben lement a mai frissítés? Mert nálam pár csatornánál (Pl. Pro4, Sport2, Minimax, .....) még a "Nincs hozzáférése" üzenet jön. Az MTV live HD, meg nagyon halkan szól a többi csatornához képest.
 15. Sziasztok! 8 óra van. Nálam, a Kaonmedia CO1000P beltérire, még nem érkezett meg a csatornafrissítés. Vannak nyomok a munkáról :D  :  Sorozat+ még mindig van, sok csatornához nincs hozzáférésem, MTV Rocks (131) helyén Galaxy csatorna van, ... stb. Nálatok mi újság?