Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

alienhun11

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit alienhun11 posztolt

  1. Sziasztok! Ismét "elromlott" a nemzetközi peeringje a telekomnak a CloudFlare felé, érdekes hogy a legnagyobb magyar Telco cég nem képes a BIX-be routolni be az egyik legnagyobb CDN forgalmát. Főleg úgy, hogy rengeteg magyar weblap is cloudflare-en "él". A DTAG cső szinte megint fullra van telítve, 50% PL-al. Nem lehetne rendezni végre a peeringet nemzetközi irányba, ha már ténylegesen oda kéne kimenni a forgalomnak?
  2. Sziasztok! Jelenleg nem tudom elérni az 1.1.1.1 IP címet CMD pingből, illetve Discord, Speedtest, Rockstar Games oldala is le van halva? Ismét Cloudflare probléma lehet a hiba mögött? Köszi!
  3. alienhun11

    Internet fejlesztés

    Sziasztok! Elméletileg Bakonypéterd településen elkezdődtek a fejlesztések, azonban nem tudni semmi fejleményt, hogy kb mikorra kerül beüzemelésre? Mikor lenne ez várható? Válaszotokat előre is köszi!
  4. alienhun11

    Hálózatfejlesztés-ről kérdés

    Egy pár hete történt náluk.
  5. alienhun11

    Hálózatfejlesztés-ről kérdés

    Szia Teherwagon! Tudom, csak érdeklődtem, mivel Győrasszonyfa településen is kiépítésre került a Té által az optika. (Győrasszonyfa is Phalmi járás) Hátha ide is bekerül a Té.
  6. alienhun11

    Hálózatfejlesztés-ről kérdés

    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Bakonypéterd településen várható internet kiépítés a közeljövőben? Válaszokat előre is köszi.
×
×
  • Új...