Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

garanciaervenyesitese

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

garanciaervenyesitese eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Nem sikerult eddig erdemes informaciot szerezni a TCL 5ev garanciarol, ha van uj info valakinek tegye kozze pls.
 2. Erdemben nem valaszoltak csak a hivatalos garit mantraztak, de ugyanugy 5 evvel aruljak. Sztem irj nekik es kerd meg h, azt nem kell ismetelgetni amit ugyis tudunk es bennt van a dobozban.
 3. A panaszlevelemre a telekom jovairt egy bizonyos osszeget a javamra, de erdemben nem tudott meg konkretan nyilatkozni a kiterjesztett garanciaval kapcsolatban. Ami erdekes hiszen valamifele megallapodas alapjan arulja kiterjesztett garanciaval a TCL televiziokat. Nekem eleg lenne egy olyan pontos URL cím a TCL-tol ahol a garanciat regisztralni lehet. Nem hiszem h, a Telekom ezt nem tudna. A TCL nek tobbfele netes felulete van eddig ezeken meg nem tudtam a garanciat érvényesíteni. Barki tapasztalatara kivancsi vagyok egyedul mcleba tudomanyos fotag kimeljen meg attol h, ezzel kapcsolatben ideírjon barmit is.
 4. McBelaba, kérlek segítsél es torold ezt a valasz irományodat, remelem valaki ettol jobbat is tud. Javaslom maskor figyelmesen olvasd el, es próbáld ertelmezni azt amire valaszolni próbálsz. Ha torolted majd torlom en is,igy maradjon nyitva amit eloszor irtam.
 5. T, Telekom, Januárban vásároltam TCL 55X815 tv-t amit 5 ev garanciaval hirdettek, nálam ez volt a vasarlasi szempont. Azóta sem tudom érvényesíteni az 4 ev garancia kiegészítést. Probaltam cca 4-5 TCL feluleten es 5 konkret igeretem van a telekom ugyfelszolgalattol h, utananeznek. Kerem ertesitsenek ha sikerult kideriteni.
×
×
 • Új...