Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

horseface

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

horseface eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. horseface

    Technicolor fga2233 ont tűzfal

    Köszönöm szépen a segítségeteket. Végül magam sem tudom miként, de a plex szervert és a nas-t sikerült elérni. Az nvr-t nem, de akkor ott nyílván más gond lesz. Köszönöm mégegyszer.
  2. horseface

    Technicolor fga2233 ont tűzfal

    Természetesen belső ip-ről elérhető. Köszönöm szépen a segítséget, nyomozok tovább. Szép napot nektek!
  3. horseface

    Technicolor fga2233 ont tűzfal

    Természetesen így van beírva port számmal együtt. Az ont logja ezt a permission denied bejegyzést készíti ha próbálom nyitni az ip címet.
  4. horseface

    Technicolor fga2233 ont tűzfal

    Szia! Portok természetesen szerver oldalról nyitva vannak. Fontos ezeket elérnem és nincs több ötletem... Jelentsem hibának?
  5. horseface

    Technicolor fga2233 ont tűzfal

    Üdv! Köszönöm, hogy foglak a dologgal. Az ip címem természetesen publikus, nem ott van a gond. Csatoltam az ont menüjében a tűzfal részt, itt nem értem miért nem lehet állítani szinte semmit. Azt is írja ugye, hogy csendben dobja a bejövő kapcsolatokat. Szerintem itt lesz a gond. Köszönöm szépen a segítséget!
  6. Üdv mindenkinek! Technicolor fga2233 ont tűzfala nem enged be kívülről semmit, hiába vannak jól fordítva a portok. Mit lehetne tenni? Köszönöm szépen!
  7. Üdv! Napok óta probálom rávenni én is ezt az ont-ot erre a funkcióra, sikertelenül. Menüjében látja a nyomtatót, de a hálózatból nem érhető el sehonnan..
  8. Sziasztok! Három set top boxból az egyik feleslegessé vált ezért leadtam üzletben. Mivel tönkrement a mobilom szerettem volna vásárolni új készüléket a tv előfizetésre vállalt hűség segítségével. Azt a tájékoztatást kaptam,hogy ameddig a rendszerben nem zajlik le a box visszavételi folyamata addig nem vásárolhatok...Eleve nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz,de azóta eltelt 2 hét és még mindig tart az ügylet. Van megoldás? Köszönöm szépen!
×
×
  • Új...