NTX123

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

NTX123 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Nem tudom pontosan hol lehet beállítani a te routeredben, ez minden gyártónál, típusnál máshol van. Keress olyat a menüpontok között, hogy DNS ami mögött egy ip cím van írva, azokat kell kicserélni a google public ip címekre, amit beírtam.
 2. Sikerült egy lehetséges problémát megtalálnom próbálgatással. Akinél ugyanez a gond van, próbálja meg, hogy a routerben a Telekom DNS szerverek ip címét átírja a google DNS szerverek ip címeire (8.8.8.8 - 8.8.4.4). Nekem ezzel most rendben műkódik! Az én hálózatomban a Telekom HGW routeren "PPPoE Pass Through" be van kapcsolva és saját router van mögötte, de szerintem a Telekom routeren is működie kell ennek a megoldásnak, mert, ott is ezek a hibák jelentkeztek.
 3. Tudna segíteni valaki abban, hogy a Tidal zene streaming szolgáltatás [L:http://tidal.com/hu][link][/L] miért nem működik Telekom iptv előfizetői interneten rendesen? Az egyéb hálózati hibák kizárásra kerültek, több routerrel, kábellel is tesztelve lett. Egyéb neten (upc, digi) azonos időben, rendben működik, nem a Tidal szolgáltatónál van hiba (a supporttal le lett egyeztetve), és nem csak nálam jelentkezik, hanem más t-home iptv előfizetőknél is ugyanaz a gond van, a számok nem mindig indulnak el, nem lehet rendesen léptetni a számok között, és beletekerni. A sávszélesség elvileg bőven elegendő. Ha elindul a szám, akkor már rendben lejátszásra is kerül, de egy albumban sokszor 1-2 vagy 2-3 szám után megáll, nem tölti be a következőt, manuálisan kell próbálgatni, amíg újra elindul a lejátszás.