Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

pallaci

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit pallaci posztolt

  1. Telekom fiókba több előfizetésem van regisztrálva (3.db dominó kártyás sim, vezetékes telefon, internet ,Tv stb), valamint 1 db előfizetéses mobil, aminek forgalmi adatait  éveken keresztül láttam, most a napokban akartam leellenőrizni, de az egyenlegemet nem mutatta 0 Ft irt, azóta is 0. Ft.

    Meg kell jegyeznem,hogy a hűségidőm lejárt a  mobil előfizetéses telefonomra ,azt nem hosszabitottam meg évek óta, annak ellenére, hogy 18 éve ugyan az a Matrix 30 dolgozói csomagom van ,ugyanazzal a telefonszámmal. Egy éven belül 2.db új készüléket vásároltam a T-com-tól készülékkedvezményt nem kaptam ezért nem is hosszabbitottam meg a hűségidőt.

    Mi lehet az oka,hogy nem látom hónap közben a forgalmi adatokat csak holnap végén a számlán.? kérhetem -e  visszaállitását az előzőeknek megfelelően ?

  2. Tisztelt hozzáértők, segítséget szeretnék kérni !

     

    Ez idáig D-Link DSL2-321 modemem volt és a házzá kapcsolt TP -Link (TL-WR841ND típusú Router szórta a jeleket a lakásban, az internet sebessége  10.Mbps körül volt.  A  napokban a T-com digitális telefon korszerűsítés címén digitális elosztót (Speedport Entery 2í) készüléket küldött, azt be is üzemeltük.

    Az internet sebessége jelenleg csak 7.Mbps, a laptopon szakadozik a jel a lakásban, hol lecsökken, hol megemelkedik. (lakás vasbeton gerendás)

     

    Kérdésem csak az lenne, hogy a T-com által küldött digitális elosztó jelét tudom –e valamilyen készülékkel  emelni,  esetleg az eddig használt Routerrel ?

    Várom az Urak megtisztelő segitő szándékú válaszát !

     

  3. Szeretném megkérdezni,hogy a lakásriasztóban lévő T-mobilos Sim kártya sms küldési lehetőségét le lehet-e tiltatni.?

    2 hetente küld a szolgáltató a sim kártyákra szolgáltatói sms-ket,(általában szerződési feltételek változásáról) amit a lakásriasztóban lévő sim kártya továbbit a mobiltelefonra 50 forintért.

    Egy év alatt a feltöltés fele erre megy el.

×
×
  • Új...