pallaci

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

pallaci a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 • Születésnap 11/18/59

Profil megtekintések

1180 profilmegtekintés
 1. Telekom fiókba több előfizetésem van regisztrálva (3.db dominó kártyás sim, vezetékes telefon, internet ,Tv stb), valamint 1 db előfizetéses mobil, aminek forgalmi adatait éveken keresztül láttam, most a napokban akartam leellenőrizni, de az egyenlegemet nem mutatta 0 Ft irt, azóta is 0. Ft. Meg kell jegyeznem,hogy a hűségidőm lejárt a mobil előfizetéses telefonomra ,azt nem hosszabitottam meg évek óta, annak ellenére, hogy 18 éve ugyan az a Matrix 30 dolgozói csomagom van ,ugyanazzal a telefonszámmal. Egy éven belül 2.db új készüléket vásároltam a T-com-tól készülékkedvezményt nem kaptam ezért nem is hosszabbitottam meg a hűségidőt. Mi lehet az oka,hogy nem látom hónap közben a forgalmi adatokat csak holnap végén a számlán.? kérhetem -e visszaállitását az előzőeknek megfelelően ?
 2. Köszönöm az információt !
 3. Üdv. Szeretném megkérdezni,hogy a dominó kártyámon levő összegből ami vásárlásra is forditható (jelenleg 10.000 Ft felett van) szeretnék egy pendrive-t vásárolni,hogyan tudok ? T-com üzletbe lehet-e, vagy csak online ?
 4. Tisztelettel köszönöm mindenkinek a segitséget, nagyon sokat javult a wifi jel 2-ről 4 vonásra ! Igaz a letöltési sebesség amit a T-com szolgáltat csak 7-7.5 körüli, de gondolom a hálózat bővités után talán jobb lesz .
 5. Köszi a segitséget, akkor már csak a biztonság kedvéért azt kérdezném,hogy a Speedport Entery 2í készüléken a WLAN gombal kapcsoljam ki a Wifit és a TP-linkes routert csatlakoztassam ?
 6. Tisztelt hozzáértők, segítséget szeretnék kérni ! Ez idáig D-Link DSL2-321 modemem volt és a házzá kapcsolt TP -Link (TL-WR841ND típusú Router szórta a jeleket a lakásban, az internet sebessége 10.Mbps körül volt. A napokban a T-com digitális telefon korszerűsítés címén digitális elosztót (Speedport Entery 2í) készüléket küldött, azt be is üzemeltük. Az internet sebessége jelenleg csak 7.Mbps, a laptopon szakadozik a jel a lakásban, hol lecsökken, hol megemelkedik. (lakás vasbeton gerendás) Kérdésem csak az lenne, hogy a T-com által küldött digitális elosztó jelét tudom –e valamilyen készülékkel emelni, esetleg az eddig használt Routerrel ? Várom az Urak megtisztelő segitő szándékú válaszát !
 7. Szeretném megkérdezni,hogy a lakásriasztóban lévő T-mobilos Sim kártya sms küldési lehetőségét le lehet-e tiltatni.? 2 hetente küld a szolgáltató a sim kártyákra szolgáltatói sms-ket,(általában szerződési feltételek változásáról) amit a lakásriasztóban lévő sim kártya továbbit a mobiltelefonra 50 forintért. Egy év alatt a feltöltés fele erre megy el.
 8. Tisztelt Cím ! Szeretném megkérdezni,hogy a Tv-GO jelenleg a Chome böngészöt nem támogatja. Melyik böngészövel lehet jelenleg használni ?