Bráder-Törő Ilona

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bráder-Törő Ilona a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés! Továbbra sem oldódott meg a problémám, a Telekom azt állítja, hogy a belügyminisztériumtól hibaüzenet jön vissza, hogy nincs Magyarországon bejelentett lakcímem. A kormányablakban azt állítják, hogy látják a lakcím kártya szerinti címemet, minden stimmel. A legutóbbi lakcím egyeztetésnél már igazolást is kértem a kormányablakban, hogy legyen nyoma. Most ott tart az ügy, hogy egy újabb hibajegyet rögzítettek tegnap az összes meglévő papírommal, gondommal, bajommal és a jövő hét elején érdeklődhetek, ha még mindig nem tudok addig rendelni... Szerintem ez nem fog megoldódni, telefont máshonnan fogok rendelni a jövő héten, átrakni havidíjasra meg talán a Telekom üzletben is tudnak. Remélem...
 2. Sziasztok! Ha valakit esetleg érdekel, végre egy chat-es ügyintéző segítségével eljutott a dolog odáig, hogy IT munkatársak veszik kézbe az ügyet, mert szóltam, hogy voltam a kormányablakban is és egyeznek a lakcímkártyám adatai a központi nyilvántartóéval, tehát a Telekomnél van a bibi. Még mindig nem tudok rendelni, de már folyamatban van a javítás, kedden kell érdeklődnöm újra, ha addig sem sikerül megrendelnem az új díjcsomagot és készüléket! Fárasztalak majd titeket a többi infóval is , hátha valakinek segítek ezzel! Sziasztok!
 3. Kedves Teherwagon Professzor! Köszönöm a tippeket, megpróbálom. Voltam már bent a Telekom irodában, ott is egyeztették az adatokat, újra beírtak ők is mindent. Keddre van időpontom a kormányablakba, ott lekérdezem, hogy a központi lakcímnyilvántartóban hogyan szerepelek?! Még egyszer köszönöm szépen a válaszod!!!
 4. Sziasztok! Végső elkeseredésemben fordultam hozzátok, talán már valaki találkozott ezzel a problémával, nem lehetek ennyire kiválasztott. Domino díjcsomagomról szeretnék online havi díjas előfizetésre váltani, készülékvásárlással együtt. Már több, mint egy hete ugyanazt a hibaüzenetet kapom: "Fontos tájékoztatás! Kérjük, ellenőrizd, hogy pontosan - a lakcímkártyán szereplő adatokkal megegyező módon - adtad-e meg a címed adataid! Rendelés azonosító: 75242999 [Rendben]" Beszéltem már 5-6 telefonos ügyintézővel a 1414-en, illetve személyesen is egyeztettem az adatokat egy Telekom üzletben. Vártam 24 órát, vártam 48 órát, hogy "átfusson a rendszeren" (az ügyintézőt idéztem), de azóta sem tudom online megrendelni sem az előfizetést, sem a készüléket, mindig ez az üzenet vár... Köszönöm, hogy elolvastátok!