Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

BenceHavran

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

BenceHavran eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. BenceHavran

  Kulfoldon esim, nincs internet

  Köszönöm, nem tudom ki és mit csinált, elkezdett működni, jött egyszerre rengeteg értesítés jelenleg mind a kettő előfizetés tökéletesen működik, köszönjük szépen mindenkinek!
 2. BenceHavran

  Kulfoldon esim, nincs internet

  Írtam privatban köszönöm!
 3. BenceHavran

  Kulfoldon esim, nincs internet

  Ez is tisztázva lett, tegnap volt a fordulópont, gyanúsan azóta nem működik, bár előtte is volt még több gb hátralevő adatom, azóta pedig nem is tudtam használni tehát 10gb szabad! A párom csomagja pedig így néz ki ami működik:
 4. BenceHavran

  Kulfoldon esim, nincs internet

  Szia. több ügyfélszolgálatossal is sikerült beszélnem, szerintük már nincs tiltás egyiken sem. Az egyik működik a másik nem, próbáltunk újra telefon cserét, de mindig ugyan az a SIM kártya nem működik jelenleg. felvetettem egy hiba bejelentést, mert pont azért váltottam pár napja nagyobb csomagra hogy legyen bőven elég adat csomagom külföldön, de második napja nincs egyáltalán. Ismét egy észrevétel, ez a fórum is elérhető, a telekom applikacio is, semmi más nem. párom SIM-kártyája működik tegnap óta tökéletesen, egy előfizetés alatt van mindkettő. ugyfelszolgalat szerint telefon rendben van, roaming nincs tiltva, mégis egyértelmű hogy náluk van valami tiltás, gyanítom e-SIM-hez lesz köze.... Ide irányít át akármit nyitok meg: https://telekom.hu/roamingstart/
 5. BenceHavran

  Kulfoldon esim, nincs internet

  A telefon beállításával nem lesz gond, ügyfélszolgálattal tárgyaltam, roaming tiltás volt állítólag az elofizetesen. Most működik ami nem működött, azóta pedig ami működött az produkálja azt, hogy nincs internet, atiranyit hogy vegyek egy EU internet csomagot. Hihetetlen.
 6. BenceHavran

  Kulfoldon esim, nincs internet

  Azóta kipróbáltam hogy a két telefonon meg cseréltem az e-sim beállításokat, és ugyanúgy azon a telefonon nem működött a net amelyiken eddig. A dolog érdekessége hogy ez az oldal betölt, de sajnos semmi más nem. roaming bekapcsolva többször néztem, kikapcsoltam majd újra be.
 7. BenceHavran

  Kulfoldon esim, nincs internet

  Egymás mellett van a két telefon, mind a kettő a telekom.de azaz a deutsche telekomra van csatlakozva. mind a kettőn EU-s mobilinternet van, amelyiken működik, a számláló is vissza számol, mind a kettőnél látszik az applikacioban a hátralevő EU internet. mind a két telefon egyforma iPhone SE 2020, mind a kettőnél ez van a Beallitasban de csak egyiken van mobilnet, akármit csinalok.
 8. Sziasztok aktivaltam ket kulonbozo elofizetesen az e-sim-et,mindkettot kulon kulon hozza adtam ket iphonehoz, bejelentkeztek a halozatra,mind a kettön fogadok hivast sms-t es inditani is tudok,de az egyiken nincs internet. beallitasok ugyanazok mind a ketto telefonon, roaming bekapcsolva. ötlete van valakinek miert? mar probaltam: ujrainditani, torolni esim-et, uj kodot generalni, es hozzaadni, ugyan az.
 9. BenceHavran

  Külföld

  Sziasztok aktivaltam ket kulonbozo elofizetesen az e-sim-et,mindkettot kulon kulon hozza adtam ket iphonehoz, bejelentkezett a halozatra,egyiken sms-t kapok,hivast tudok fogadni inditani, de internetem nincs, masik tokeltesen mukodik. beallitasok ugyanazok mind a ketto telefonon, roaming bekapcsolva. ötlete van valakinek miert? mar probaltam: ujrainditani, torolni esim-et, uj kodot generalni, es hozzaadni, ugyan az.
×
×
 • Új...