Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

AnnaSze

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

AnnaSze eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Szia Rita, Sajnos az újraküldés az ez esetben nem releváns, mert nem elveszett a levél. "Csupán" későn lett faladva, vagy méginkább a számlára írt határidő abszolut irreális a postázás időigényét tekintve. Feltétlezem a cél az elektronikus számla irányába terelni a sok "ősembert" ? Mindenesetre elég komikus (vagy vérmérséklettől függően dühítő), ha 26.-án kapsz kézhez (már nem először) egy 23.-án esedékes és így már lejárt számlát.
 2. AnnaSze

  Statikus IP cím

  Kedves Rita, Igen, ahogy én is írtam. Sajnos elég furcsa módon ez a helyzet. Egy teljesen alap szolgáltatást tagadtok meg minden értelem nélkül (a nem kevés ingyen bevételről lemondó tőzsdei vállalat üzleti érzéke külön elgondolkoztató). Mert az egyetlen értelmes indok az lehetne, hogy eltoljatok a drágább üzleti csomag felé, de ez sem igaz mert: Üzleti internet csomagot (ki tudja milyen megfejthetetlen okbóé) az ügyfélszolgálatotok szerint nem lehet kötni magánszemélynek. Úgyhogy sakk-matt.A Telekom eldönötte, hogy ez a "kiváltság" földi halandónak nem jár Úgyhogy sajnos megérteni nem tudom, a gonoszul becsempészett kapcsolatbontással együtt pedig főleg nem, :(.
 3. A 2020.06.23.-án megkapott internet számla befizetési határideje 2020.06.23 ami egy "kicsit" tarthatlan, mivel a múltban van. Érdemes lenne reális határidőket szabni a befizetéshez, ami figyelembe veszi a postai kézbesítést is.
 4. AnnaSze

  Statikus IP cím

  A jelenlegi távmunkás időszakban különösen fontos lenne, hogy statikus IP cím legyen kérhető magán előfizetéshez is. Magánszemélyként nem lehet céges előfozetést kötni és mivel csak ahhoz érhető el a statikus IP ezért a biztonsági szempontból (céges tűzfalak) fontos statikus IP cím elérhetetlen az optikai hálózaton. Még a kvázi statikus IP cím sem adatik meg nekünk, mivel súlyosbításként a Telekom direkt bont és új IP címet hetente (ha jól tudom). Mivel így is állandóan foglal a router egy IP címet (csak mindig másikat) így ez a havidíj ingyen bevétel lenne a szolgáltatónak és egy extra a vevőnek.
×
×
 • Új...