Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

w1netu

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit w1netu posztolt

  1. w1netu

    Call of Duty Warzone packet loss

    Sziasztok, Visszaszívom az előbbieket még a mai naponjött a telekom és kicserélte a Huawei router egy Sagemcom routerre tökéletesen működik msotmár.
  2. w1netu

    Call of Duty Warzone packet loss

    @anonymus @btz @teherwagon Valaki tud segíteni a témában?
  3. w1netu

    Call of Duty Warzone packet loss

    Szia, Probáltam bejelenteni a mai napon a hibát telekom chat szolgáltatásán keresztül illetve telefonon is de sajnos vissza jeleztek hogy nincs semmi gond, ezért gondoltam hogy írok én reagálok a kérdésedre hátha felfigyel rá a telekom és tud valahogy segíteni.
  4. w1netu

    Call of Duty Warzone packet loss

    Szia, Sajnos nekem ugyan ez a problém nem ekkora a sávszélességem(100-asnet elégnek kéne lennie) de ugyanúgy folyamatos packet loss-t tapasztalok, kinyitottam a portokat én is a routeren, NAT type open a játékban. Huawei HG8245H routerem van. Lementem egy barátomhoz akinek másfajta routere(Seagmcom) van de ugyanúgy telekomos router 0% packet loss volt a játékba megszünt a lag. Barátom routerén nem állítottunk port forwardot játékban Nat type moderated maradt viszont nem volt packet loss egyáltalán. Call of Duty Multiplayer és minden más játék hibátlanul működik. @appleGjuice Neked milyen routered van? Üdv
×
×
  • Új...