Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sdavid

Tag
  • Tartalmak

    23
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

sdavid eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Köszönöm. De olvastam a DOCSIS 3.1-ről és a DOCSIS 4.0-ról ami 10 gigabitet tud koaxon. Az nem lesz?
  2. Sziasztok Mikor lesz a Telekomnál 1 gigabitnél gyorsabb internet koax kábelen? Azt láttam az oldalon, hogy optikai kábelen 2 gigabites internetet ad a Telekom. De koax kábelen mikor lesz 2 gigabit?
  3. sdavid

    Műholdas TV Unicable LNB

    És akkor akik vidéken laknak azok hogy fognak tv-zni? Mármint olyan helyen ahol nincs semmi kábel csak áram
  4. sdavid

    Műholdas TV Unicable LNB

    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Telekom műholdas TV-t kötnek-e be unicable LNB-vel? Nálunk például nem férne el 4 kábel egymás mellett, ahhoz nagy lyukat kellene fúrni. Viszont már van egy koax hálózatunk, satellite splitterekkel, meg van parabola antennánk is, meg unicable LNB, már csak át kéne forgatni hogy a Telekom adását vegye, jelenleg Direct One. Tehát a műholdvevő beltéri egységek amiket ad a Telekom, az tudja kezelni az unicable LNB-t?
  5. sdavid

    Mikor lesz hálózatfejlesztés

    Egy Telekomos szerelő azt mondta 2019 végén hogy most még csak 25 Mbps de 200 Mbps-ot terveznek, fejleszteni fogják, de az óta se fejlesztették.
  6. Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz hálózatfejlesztés a 3. kerületben Kinizsi utcában? A mostani leggyorsabb elérhető internet feltöltési sebessége csak 25 Mbps.
  7. sdavid

    Saját eszközzel fogható tv

    Az iptv klassz dolog lenne ha lenne egy iptv szabvány amit minden tv ismer és set-top-box nélkül tudnák venni a tv-k az iptv-t. És a számítógépen is lehetne fogni az iptv-t set-top-box nélkül. Így nem sok értelme van az iptv-nek, mert ennyi erővel lehet műholdas tv is, ha ugyanúgy set-top-box kell hozzá. Sőt a műholdas talán jobb mert van olyan tv amibe be van építve a műholdvevő.
  8. sdavid

    Saját eszközzel fogható tv

    Számítógépen szeretnék tv-zni, és nem szeretem hogy set-top-box kell hozzá (ugyanúgy mint a tv-hez) és nem tudom a számítógépen váltani a csatornát. Meg szeretnék egyidőben több csatornáról is felvenni műsort. Meg a dvb-c-ben azt szeretem hogy akárhány tv-re elosztható és számítógéppel egyidőben akárhány csatornát tudok rögzíteni és a csatornát is számítógépen tudom váltani. Meg talán a minőség is jobb ha közvetlen a számítógéppel veszem az adást és nem a set-top-box veszi és az alakítja át HDMI jellé amit a számítógép vesz. És ahogy írtad, nem szeretem a tv-nél sem hogy külön távirányítója van a set-top-box-nak, jobb lenne a tv távirányítójával váltani a csatornát.
  9. sdavid

    Műholdas tv vétele számítógépen

    Ez biztos hogy csak 3 tv-n lehet nézni? Mert az LNB-n 4 hely van.
  10. sdavid

    Műholdas tv vétele számítógépen

    Nem is működik másmilyen box-szal, vagy csak ez a szabály hogy a telekomtól adott boxszal kell használni?
  11. sdavid

    Műholdas tv vétele számítógépen

    És milyen set-top-box-ot vegyek?
  12. sdavid

    Saját eszközzel fogható tv

    Tulajdonképpen a tvgo-t nem tudom saját eszközzel fogni, mert azt csak a tvgo programjával a tvgo oldalán lehet fogni. Ha tudnám fogni vlc lejátszóval az mondjuk jó lenne.
  13. sdavid

    Saját eszközzel fogható tv

    Úgy értettem hogy például dvb-c, amit tudok fogni saját eszközzel, vagy olyan műholdas adás amit tudok fogni saját beltéri egységgel.
  14. sdavid

    Műholdas tv vétele számítógépen

    1 előfizetéssel hány set-top-box lehet maximum? Nálunk iptv van, de ahhoz csak 3 set-top-box-ot adnak, ezért váltanék műholdasra, ha ahhoz többet adnak.
  15. Van a telekomnak olyan tv szolgáltatása amihez saját eszközt lehet használni, tehát nem a szolgáltatótól kapott eszközön kell váltani a csatornát?
×
×
  • Új...