sdavid

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sdavid a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Az iptv klassz dolog lenne ha lenne egy iptv szabvány amit minden tv ismer és set-top-box nélkül tudnák venni a tv-k az iptv-t. És a számítógépen is lehetne fogni az iptv-t set-top-box nélkül. Így nem sok értelme van az iptv-nek, mert ennyi erővel lehet műholdas tv is, ha ugyanúgy set-top-box kell hozzá. Sőt a műholdas talán jobb mert van olyan tv amibe be van építve a műholdvevő.
 2. Számítógépen szeretnék tv-zni, és nem szeretem hogy set-top-box kell hozzá (ugyanúgy mint a tv-hez) és nem tudom a számítógépen váltani a csatornát. Meg szeretnék egyidőben több csatornáról is felvenni műsort. Meg a dvb-c-ben azt szeretem hogy akárhány tv-re elosztható és számítógéppel egyidőben akárhány csatornát tudok rögzíteni és a csatornát is számítógépen tudom váltani. Meg talán a minőség is jobb ha közvetlen a számítógéppel veszem az adást és nem a set-top-box veszi és az alakítja át HDMI jellé amit a számítógép vesz. És ahogy írtad, nem szeretem a tv-nél sem hogy külön távirányítója van a set-top-box-nak, jobb lenne a tv távirányítójával váltani a csatornát.
 3. Ez biztos hogy csak 3 tv-n lehet nézni? Mert az LNB-n 4 hely van.
 4. Nem is működik másmilyen box-szal, vagy csak ez a szabály hogy a telekomtól adott boxszal kell használni?
 5. És milyen set-top-box-ot vegyek?
 6. Tulajdonképpen a tvgo-t nem tudom saját eszközzel fogni, mert azt csak a tvgo programjával a tvgo oldalán lehet fogni. Ha tudnám fogni vlc lejátszóval az mondjuk jó lenne.
 7. Úgy értettem hogy például dvb-c, amit tudok fogni saját eszközzel, vagy olyan műholdas adás amit tudok fogni saját beltéri egységgel.
 8. 1 előfizetéssel hány set-top-box lehet maximum? Nálunk iptv van, de ahhoz csak 3 set-top-box-ot adnak, ezért váltanék műholdasra, ha ahhoz többet adnak.
 9. Van a telekomnak olyan tv szolgáltatása amihez saját eszközt lehet használni, tehát nem a szolgáltatótól kapott eszközön kell váltani a csatornát?
 10. Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy ha telekomos műholdas tv-t szeretnék, és számítógépen szeretnék fogni egyidőben 4-8 hd csatornát, akkor mit vegyek hozzá? És hogy mennyibe kerülne havonta?
 11. Sziasztok! A telekom oldalán néztem a tv csomagokat és az én címemen (1039 Kinizsi utca) kábelnet és ip tv érhető el. Digitális tv-t szeretnék ami koaxon jön, lehet ilyet beköttetni a címemre?
 12. Nem MoCA hanem EoC: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=7
 13. Azt hittem e telekom-os szerelők szoktak adni MoCa adaptereket, de ezek szerint akkor még venni sem lehet a telekomtól.
 14. És ha veszek ebay-en egy Kaon CG3000 modemet akkor azt beteszik nekem?
 15. A Kaon CG3000 modemen van MoCA 2.0 Ki lehet cseréltetni a sagemcom modememet Kaon CG3000 modemre?