sdavid

Tag
 • Tartalmak

  23
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sdavid a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Köszönöm. De olvastam a DOCSIS 3.1-ről és a DOCSIS 4.0-ról ami 10 gigabitet tud koaxon. Az nem lesz?
 2. Sziasztok Mikor lesz a Telekomnál 1 gigabitnél gyorsabb internet koax kábelen? Azt láttam az oldalon, hogy optikai kábelen 2 gigabites internetet ad a Telekom. De koax kábelen mikor lesz 2 gigabit?
 3. És akkor akik vidéken laknak azok hogy fognak tv-zni? Mármint olyan helyen ahol nincs semmi kábel csak áram
 4. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Telekom műholdas TV-t kötnek-e be unicable LNB-vel? Nálunk például nem férne el 4 kábel egymás mellett, ahhoz nagy lyukat kellene fúrni. Viszont már van egy koax hálózatunk, satellite splitterekkel, meg van parabola antennánk is, meg unicable LNB, már csak át kéne forgatni hogy a Telekom adását vegye, jelenleg Direct One. Tehát a műholdvevő beltéri egységek amiket ad a Telekom, az tudja kezelni az unicable LNB-t?
 5. Egy Telekomos szerelő azt mondta 2019 végén hogy most még csak 25 Mbps de 200 Mbps-ot terveznek, fejleszteni fogják, de az óta se fejlesztették.
 6. Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz hálózatfejlesztés a 3. kerületben Kinizsi utcában? A mostani leggyorsabb elérhető internet feltöltési sebessége csak 25 Mbps.
 7. Az iptv klassz dolog lenne ha lenne egy iptv szabvány amit minden tv ismer és set-top-box nélkül tudnák venni a tv-k az iptv-t. És a számítógépen is lehetne fogni az iptv-t set-top-box nélkül. Így nem sok értelme van az iptv-nek, mert ennyi erővel lehet műholdas tv is, ha ugyanúgy set-top-box kell hozzá. Sőt a műholdas talán jobb mert van olyan tv amibe be van építve a műholdvevő.
 8. Számítógépen szeretnék tv-zni, és nem szeretem hogy set-top-box kell hozzá (ugyanúgy mint a tv-hez) és nem tudom a számítógépen váltani a csatornát. Meg szeretnék egyidőben több csatornáról is felvenni műsort. Meg a dvb-c-ben azt szeretem hogy akárhány tv-re elosztható és számítógéppel egyidőben akárhány csatornát tudok rögzíteni és a csatornát is számítógépen tudom váltani. Meg talán a minőség is jobb ha közvetlen a számítógéppel veszem az adást és nem a set-top-box veszi és az alakítja át HDMI jellé amit a számítógép vesz. És ahogy írtad, nem szeretem a tv-nél sem hogy külön távirányítója van a set-top-box-nak, jobb lenne a tv távirányítójával váltani a csatornát.
 9. Ez biztos hogy csak 3 tv-n lehet nézni? Mert az LNB-n 4 hely van.
 10. Nem is működik másmilyen box-szal, vagy csak ez a szabály hogy a telekomtól adott boxszal kell használni?
 11. És milyen set-top-box-ot vegyek?
 12. Tulajdonképpen a tvgo-t nem tudom saját eszközzel fogni, mert azt csak a tvgo programjával a tvgo oldalán lehet fogni. Ha tudnám fogni vlc lejátszóval az mondjuk jó lenne.
 13. Úgy értettem hogy például dvb-c, amit tudok fogni saját eszközzel, vagy olyan műholdas adás amit tudok fogni saját beltéri egységgel.
 14. 1 előfizetéssel hány set-top-box lehet maximum? Nálunk iptv van, de ahhoz csak 3 set-top-box-ot adnak, ezért váltanék műholdasra, ha ahhoz többet adnak.
 15. Van a telekomnak olyan tv szolgáltatása amihez saját eszközt lehet használni, tehát nem a szolgáltatótól kapott eszközön kell váltani a csatornát?