sdavid

Tag
 • Tartalmak

  15
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sdavid a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Ez biztos hogy csak 3 tv-n lehet nézni? Mert az LNB-n 4 hely van.
 2. Nem is működik másmilyen box-szal, vagy csak ez a szabály hogy a telekomtól adott boxszal kell használni?
 3. És milyen set-top-box-ot vegyek?
 4. Tulajdonképpen a tvgo-t nem tudom saját eszközzel fogni, mert azt csak a tvgo programjával a tvgo oldalán lehet fogni. Ha tudnám fogni vlc lejátszóval az mondjuk jó lenne.
 5. Úgy értettem hogy például dvb-c, amit tudok fogni saját eszközzel, vagy olyan műholdas adás amit tudok fogni saját beltéri egységgel.
 6. 1 előfizetéssel hány set-top-box lehet maximum? Nálunk iptv van, de ahhoz csak 3 set-top-box-ot adnak, ezért váltanék műholdasra, ha ahhoz többet adnak.
 7. Van a telekomnak olyan tv szolgáltatása amihez saját eszközt lehet használni, tehát nem a szolgáltatótól kapott eszközön kell váltani a csatornát?
 8. Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy ha telekomos műholdas tv-t szeretnék, és számítógépen szeretnék fogni egyidőben 4-8 hd csatornát, akkor mit vegyek hozzá? És hogy mennyibe kerülne havonta?
 9. Sziasztok! A telekom oldalán néztem a tv csomagokat és az én címemen (1039 Kinizsi utca) kábelnet és ip tv érhető el. Digitális tv-t szeretnék ami koaxon jön, lehet ilyet beköttetni a címemre?
 10. Nem MoCA hanem EoC: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=7
 11. Azt hittem e telekom-os szerelők szoktak adni MoCa adaptereket, de ezek szerint akkor még venni sem lehet a telekomtól.
 12. És ha veszek ebay-en egy Kaon CG3000 modemet akkor azt beteszik nekem?
 13. A Kaon CG3000 modemen van MoCA 2.0 Ki lehet cseréltetni a sagemcom modememet Kaon CG3000 modemre?
 14. Sziasztok! Koaxkábelen szeretném az otthoni hálózatot megvalósítani, és hallottam vannak olyan kábelmodemek amikben benne van a MoCA funkció. Nekem sagemcom f@st 3890v3 kábelmodemem van, ezen van MoCA? Ha nincs, akkor lehet kérni a telekomot hogy cserélje ki a modememet olyan kábelmodemre ami tudja a MoCA-t?
 15. Sziasztok! Telekomos internetem van, 1 gigabites csomag, kábelmodem. A legnagyobb csomag ami elérhető az 1 gigabit, de szeretnék 2,5 gigabitet. A bajom inkább a feltöltési sebességgel van mert az csak 25 mbit. Ha a letöltés nem is lehet több 1 gigabitnél, a feltöltést mindenképp szeretném ha lenne legalább 500 mbit. Lehet kérni a telekomtól nagyobb sebességet mint ami elérhető?