FeriPapa

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

FeriPapa a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Privát üzenetet, jelen esetben hogy tudok írni?
 2. Nem tudok belépni a levelező fiókomba. Az Outlokban sem működik. Semmi visszajelzés. Mi lehet?
 3. Elolvastam, újra regisztráltam. továbblépés után ez van: Something unexpected happened. Please try again later (LP1008) meg ez: Rendszereink érzékeltek egy korábbi, de még aktív bejelentkezésed! Ezzel a korábbi Telekom Fiókkal vagy egy másikkal szeretnéd folytatni a belépést? Nagyon élvezem!
 4. Nekem ugyan ez van PC-n napok óta. Csak más hiba kód: Hiba: DeviceRevoked (-2063335372) Három böngészővel próbáltam. Újratelepítettem. Semmi változás.
 5. Valaki tapasztalt már ilyet?IPTV-m van Sagemcom GW-vel. Helyi hálózaton használok jó néhány eszközt statikus IP címmel. Kb háromhete történt, hogy a wifi megbolondult, mindent eszköz eldobált. Másnap beakartam jelenteni, de reggelre rendesen működni látszott csak néhány eszközöm nem működött megfelelően. Kiderült, hogy más IP-ket kaptak mint ami be volt állítva. Semmi értesítést nem kaptam arról, hogy szoftver csere lesz vagy volt! Belépve a GW konfigjába egy teljesen más felület fogadott mint volt. A statikus IP-s lista viszont üres volt. Amúgy elég barátságos felületnek tűnt. Nem volt mit tenni a fontosabb eszközöket újra felvettem a listába. Rendben is volt. Majd később még a többit is hozzá akartam adni, ekkor ért a meglepetés. Az IPLan menü felülete egészen más lett ami a lényeg használhatatlan. Most Így néz ki:A másik, ami igen megváltozott a helyi hálózat topológia képe, íme most:Előtte igen szép áttekinhető volt.Azóta három kört futottam a Telekommal. Először felmérés után azt mondták találtak valami hibát kijönnek és kicserélik a modemet is. Majd másnap kaptam egy üzenetet:" Kedves Ügyfelünk! IPTV szolgáltatásával kapcsolatos 91186974.2 számú, 2020-07-22 15:42 időpontban bejelentett hiba elhárítása kapcsán szerelőnknek nem sikerült elérnie. Kérjük, hogy újabb időpont egyeztetéséhez hívja a 1414 ügyfélszolgálati számot! Megértését köszönjük! Üdvözlettel: Telekom"Otthon voltam, se személyesen se telefonon nem keresett senki!!Reklamáltam, megígérték, hogy újra keresnek de semmi. Megnéztem a hibajegyet, simán lezárták.Második kör: Vanda +2ügyintéző + egy szakértő. meghalgattak, nem értették mi a problémám. A szakértő kiderült, hogy fizetős, ha PC hiba vagy Windows problémám van. De mondom nekem a GW szoftverrel van bajom, az nem az ő asztala. Barátilag azt ajánlotta csináljak egy hardwer resetet mert lehet az Epromból hibásan töltődött be a szoftver. Ezzel kész. Csináltam, semmi változás.Újra bejelentettem: Ma kijön egy szerelő + modem csere. Ki is jött, csinált egy hardwer resetet, majd azt mondta, hogy szerinte böngésző probléma, nem jó a megjelenítés. De windowson is meg chrome-on is? Majd telefonon egy újabb szakértő: Minek akarok én IP címet kiosztani meg állítsam be az eszközön. Mikor elküldettem a képet, akkor azt mondta felesleges kicserélni az eszközt mert azon is ilyen lesz. Sőt, szerinte az övé is ilyen.Nem is lett csere. Kész.Ez így rendben van?!