Hajnalih

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Hajnalih a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Szia minden eszközön van internet elérés csak a tv-n nem es amikor a beállításokban bogarásztam ott is láttam hogy két opcio van Kábel vagy wifi a kábelre azt irja nincs csatlakoztatva, holott de, és világít is amikor osszekotom(probaltam kihuzni es vissza) illetve probaltam uj kábelek hatha az a gond, de semmi. a WiFi-t meg egyszeruen nem fogadja el
 2. Sziasztok! a Tv egyik napról a másikra úgy gondolta hogy innentől nem érzékeli az internet kábelt az alap csatornák megvannak. De netflix, hbo max, youtube semmi …. már mindent megpróbáltam. Semmi nem használ segítsetek mi lehet a hiba?
 3. Sziasztok kb egy hete elvesztek a csatornáim. Utasítások alapján megtörtént a hangolás... 0 találat. Azóta találtam itt erre vonatkozó kérdést és annyit sikerült elérni hogy megjelent egy csatorna , vagy lehet több is, sajnos nem tudom mert a probléma a következő, nem tudok lapozni... nem tudom bezárni a felugró reklámokat ha bármit megnyomok a távirányítón a ki-be kapcsoló vagy a hangnövelő gombokon kívül ennyi jelenik meg (kép csatolva)