Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Hajnalih

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Hajnalih eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Hajnalih

    Internet

    Szia minden eszközön van internet elérés csak a tv-n nem es amikor a beállításokban bogarásztam ott is láttam hogy két opcio van Kábel vagy wifi a kábelre azt irja nincs csatlakoztatva, holott de, és világít is amikor osszekotom(probaltam kihuzni es vissza) illetve probaltam uj kábelek hatha az a gond, de semmi. a WiFi-t meg egyszeruen nem fogadja el
  2. Hajnalih

    Internet

    Sziasztok! a Tv egyik napról a másikra úgy gondolta hogy innentől nem érzékeli az internet kábelt az alap csatornák megvannak. De netflix, hbo max, youtube semmi …. már mindent megpróbáltam. Semmi nem használ segítsetek mi lehet a hiba?
  3. Hajnalih

    Csatorna Hangolás

    Sziasztok kb egy hete elvesztek a csatornáim. Utasítások alapján megtörtént a hangolás... 0 találat. Azóta találtam itt erre vonatkozó kérdést és annyit sikerült elérni hogy megjelent egy csatorna , vagy lehet több is, sajnos nem tudom mert a probléma a következő, nem tudok lapozni... nem tudom bezárni a felugró reklámokat ha bármit megnyomok a távirányítón a ki-be kapcsoló vagy a hangnövelő gombokon kívül ennyi jelenik meg (kép csatolva)
×
×
  • Új...