kispal

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kispal a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. tvgo

  Akkor mi a túrónak van ott az a buborék a műsorújságnál , hogy kedvenc csatornák beállítása. Bejelölhetek bár mennyit nem tudok vele mit kezdeni.? Más miért nem lehet az élő adást megállítani, hangerőt szabályozni??? A réginél lehetett. Ha nem kész akkor meg mi a... kellett átállítani minket.
 2. Szia teherwagon! A Település Győr-Ménfőcsanak. Nem hiszem, hogy itt telefon vonal vonatkozásában nagy fejlesztés lesz, mert a Kábelszolgáltató is a Tkom érdekeltsége, igy egymással nem konkurálnak. A vonalas telefont is áttették a kábeles netre ezért üres a réz és ezért furcsa, hogy nincs még egy szabad érpár a hét szomszédnál. Na de mindegy csak olyan régen húzodott az ügy (júli 25) hoy már felhúztam magam mert előre lekábeleztem a lakásban a dolgokat és reméltem, hogy a feleségemnek is egyszerüsödik a boxok kezelése, mert a nyaralóban is iptv van igy nem keveredünk bele.
 3. Bocsi teherwagon! Mint írtam a rézen nincs és nem is lenne NET csak a tv. az én netem a kábeltv szolgáltató leányváll. bérbeadott hálózatán egy 150/5 ös jól menő valami, de ezen nem tudnak vagy nem akarnak iptv_-t adni, helyette ajánlották a rezet. A ktv- nem szeretem a vacak box-a miatt ezért akarnék iptv-t
 4. Bocsi teherwagon! Mint írtam a rézen nincs és nem is lenne NET csak a tv. az én netem a kábeltv szolgáltató leányváll. bérbeadott hálózatán egy 150/5 ös jól menő valami, de ezen nem tudnak vagy nem akarnak iptv_-t adni, helyette ajánlották a rezet. A ktv- nem szeretem a vacak box-a miatt ezért akarnék iptv-t
 5. Sziasztok! Tegnap jött egy szerelő, hogy bekösse az iptv-t. Közölte nem lehet, mert csa k egy réz érpár van és ezen nem fog a HD müködni ahoz 30+ mega kell amit csak két érpáron tud adni. Az internetem kábelen megy tehát az nem zavarja. Ezen a réz érpáron telefon sincs mert az is aneten jön (Telekom via *****) Régebben ezen az érpáron 25Megás internet vidáman dolgozott. A Telekom OKOS szerint az IPTV-hez 8Mb kell. Kinek van igaza (MT477983731)mit tegyek, szeretném az iptvt 2 box-szalés felvétel opcióval .